Hesabım
    Gerard Butler, Aksiyon Gerilimi "Remote Control"de Başrolü Üstlenecek!

    Butler, aynı zamanda ortak yapımcılardan biri olacak.

    Son yılların en sevilen aksiyon yıldızlarından Gerard Butler'ın yeni projesi belli oldu. Aktör, aksiyon gerilim filmi “Remote Control”de rol alacak. Kariyerine tarihi filmlerle başlayan, daha sonra romantik komedilerin aranan ismi olan Butler, mutluluğu aksiyon filmlerinde buldu ve durmaksızın yoluna devam ediyor.

    Butler, eski bir savaş muhabiri olan kurumsal güvenlik danışmanına hayat verecek. Danışmanın hayatı bilinmeyen bir kaynaktan gizemli bir telefon çağrısı aldığında altüst olacak ve kısa süre sonra, küresel bir komplonun ipuçlarını açığa çıkarmaya çalışacak. Bir yandan da güçlü bir örgüt tarafından takip edilen karakter, kötü şöhretli bir uluslararası suikastçiyi de peşine takacak. Okuyunca bile buram buram aksiyon kokusunu duyar gibi oluyoruz.

    Gladiator” ve “Phantom of the Opera” filmleriyle sinematografi dalında Oscar adaylığı alan John Mathieson, Mark Burnell’in kendi romanından uyarladığı senaryodan yola çıkarak filmi yönetecek. STX şirketi, film için dünya çapında satış haklarını güvence altına aldı ve filmi çarşamba günü açılacak olan Berlin Film Festivali'nin Avrupa Film Pazarı'nda alıcılara tanıtacak. 

    Yapımcılardan Adam Fogelson; “Bir yapımcı ve yıldız olarak Gerard Butler olağanüstü bir ortak olmaya devam ediyor. Onunla ve Remote Control konusunda G-Base ile yeniden bir araya gelmekten heyecan duyuyoruz.” dedi. Gerard Butler, “300” ve “Den of Thieves” filmlerinde rolleriyle ön plana çıkmıştı. Ayrıca; üç filmden oluşan “Fallen” serisinde Gizli Servis Ajanı Mike Banning'i canlandırdı ve geniş bir hayran kitlesi edindi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top