Hesabım
    Kevin Feige, Kadın Kahraman Filmi İstediği İçin Marvel'dan Ayrılabilirdi!

    Mark Ruffalo, Kevin Feige ile Marvel arasındaki anlaşmazlıklardan bahsetti.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Hulk'ı, yıldız oyuncu Mark Ruffalo, şirketin başında bulunan Kevin Feige'in birkaç yıl önce Marvel ile yollarını ayırma tehlikesi geçirdiğini açıkladı. 2012 yılında izleyicileriyle buluşan Avengers ile birlikte Hulk olarak karşımıza çıkan Ruffalo, Feige'in ayrılmak isteme nedeninin, evrene kadın başrollü süper kahraman filmi getirmek istemesi olduğunu belirtti.

    The Independent'a konuşan ve son olarak Dark Waters filminde karşımıza çıkan Mark Ruffalo, verdiği röportajda Kevin Feige hakkında konuştu. Feige 2007'den bugüne Marvel'ın başında bulunuyor. Ancak Ruffalo'nun söylediklerine göre Feige, yıllar önce Marvel'dan ayrılma kararı vermek üzereydi. Bunun nedeni ise kreatif düşünce farklılıklarıydı. Avengers filminin çekildiği dönemde Feige, Ruffalo'ya "Dinle, ben yarın burada olmayabilirim. Ike Perlmutter hiç kimsenin kadın başrollü süper kahraman filmi yapmayacağına inanıyor. Yani bil ki eğer yarın burada olursam, savaşı kazanmışım demektir." sözlerini sarf etmiş. Yani diğer deyişle Captain Marvel ve Black Widow filmlerinin geleceği 2012 yılından belli olmuş gibi görünüyor.

    Mark Ruffalo şu sözlerle konuşmasına devam ediyor: "Bu durum Marvel için bir dönüm noktasıydı. Çünkü Kevin siyahi kahramanlar, kadın kahramanlar, LGBTQ kahramanlar istiyordu. Tüm Marvel Evreni'ni değiştirdi. Şimdi eşcinsel kahramanlara, siyahi kahramanlara, kadın kahramanlara sahibiz. Scarlett'ın filmi geliyor; Captain Marvel'a sahibiz; She Hulk'ı sıraya aldılar. Başka hiçbir stüdyo bu seviyede bu kadar kapsayıcı olmadı. Ama böyle olmak zorundalar. Dünya değişiyor. Kültür, politikadan önce ilerliyor."

    Yakın bir zamanda Scarlett Johansson'ın başrolünde bulunduğu Black Widow filmi vizyondaki yerini alacak. Taika Waititi yönetmenliğindeki Thor: Love and Thunder'a Natalie Portman'ın Thor gibi güçlere sahip olarak geri döneceği biliniyor. Ayrıca Eternals filminde  Brian Tyree Henry'nin canlandırdığı Phastos karakteri aile kurmuş olan eşcinsel bir süper kahraman olacak. Kendi filmine sahip olan siyahi süper kahraman olarak Black Panther'in devam filmi gelecek ve Captain Marvel'ı kendi filmiyle bir kez daha sinemalarda göreceğiz. Ms. Marvel ve She Hulk dizileri ise yolda gibi görünüyor. Mark Ruffalo'nun ise Hulk olarak evrene dönüş yapıp yapmayacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top