Hesabım
    Jurassic World 3'ün Tam Adı Belli Oldu!

    Setten yayınlanan ilk fotoda yeni bölümün adı da açıklandı

    2015 yılında Jurassic World ve 2018 yılında Jurassic World: Fallen Kingdom adlarıyla yayınlanan ve gişede önemli başarı elde eden iki bölüm sonrası, üçüncü bölüm kaçınılmaz olmuştu ve hazırlıklar başladı. Çekimlerin yılın ilk aylarında başlayacağı açıklanmıştı ve sonunda setten ilk foto, dolayısıyla da filmin tam adı geldi. 

    Yönetmen Colin Trevorrow geçtiğimiz gün Twitter aracılığıyla “Jurassic World 3”ün ana üretime başladığını duyurdu ve “Jurassic” serisindeki altıncı filmin tam olarak hangi adla anılacağını da açıklamış oldu: “Jurassic World: Dominion”. Trevorrow'un paylaşımında, klakette görünen yeni başlık, dini bir gönderme anlamına geliyor ve Tanrı'nın insanlık hakimiyeti verdiği İncil'deki pasaja bir gönderme yapılıyor.  Filmin konusunun, Fallen Kingdom sonrasını tasvir etmesi bekleniyor.

    Trevorrow, J.A. Bayona'dan sonra yönetmen koltuğuna “Dominion” ile geri dönüyor. Bayona, “Jurassic World: Fallen Kingdom'ı yönetti. Ayrıca senaryoyu Emily Carmichael (“Pacific Rim: Uprising”) ile birlikte yazdı. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura DernJeff Goldblum ve Sam Neill bu filmde de aynı rollerine geri dönüyorlar. 

    Filmin gösterim tarihi 21 Haziran 2021 olarak planlandı. Biz, Trevorrow'un paylaşımına ve setten ilk fotoya bir göz atalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top