Hesabım
    Fox, İlk Sezonun Ardından ‘Almost Family’i İptal Etti

    Almost Family'nin yayın hayatı kısa sürdü.

    “Almost Family” Fox'ta ikinci bir sezon için geri dönmeyecek. Dizide, yakın zamanda tecavüz iddiası ile suçlanan Timothy Hutton, kariyeri boyunca 100'den fazla çocuğu gebe bırakmak için kendi spermini kullanan bir kadın doğum uzmanı olarak rol aldı. Fox, diziyi ocak ayının ortasında, çarşamba saatindeki normal zaman diliminden cumartesi gününe taşımıştı.

    Brittany Snow, üvey kardeşlerini bir araya getiren ve hayatrlarındaki sorunları ele almaya çalışan bir karakteri oynuyor. Megalyn Echikunwoke ve Emily Osment başrollerde kendisine eşlik ediyor. Mustafa Elzein, Mo McRae ve Victoria Cartagena da diğer önemli rolleri üstlenen oyuncular oldu. “Almost Family”, Jason Katims ve Annie Weisman tarafından yaratıldı ve Jonathan Gavin ve Imogen Banks tarafından oluşturulan Endemol Shine Australia serisi “Sisters” temel alınarak üretildi. Weisman, Katims, Banks, Jeni Mulein ve Sharon Levy yazar ve yönetici yapımcılardı. Leslye Headland yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak dizide ye aldı.

    Dizi, Endemol Shine North America ve Fox Entertainment ile birlikte Universal Television'dan geldi. 13 bölüm boyunca, seri 18-49 yetişkinler ve 1.5 milyon canlı izleyici arasında ortalama 0.44 puan aldı. Bu puan diziyi, Fox’un komut dosyası derecelendirme listelerinin en altına yerleştirdi. Çarşamba günleri yayınlanan ilk dokuz bölümün ortalaması, yedi gecikmeli görüntülemeden sonra 0,7 puan ve 2,5 milyon izleyicinin ortalamasına ulaştı ama iptal kararını durdrumaya yetmedi.

    Son bölümleri cumartesi günlerine kaydırılan dizi bu zaman diliminde de başarılı olamadı.Gösteriyi gözden geçiren Variety eleştirmeni Daniel D'Addario, “Bazen, bir dizi, başka ne sunacak olursa olsun, öncülünün temel ruhunun üstesinden gelemez” yorumunu yaptı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top