Hesabım
    "Tenet" Oyuncularından Michael Caine'in Film Hakkında Hiçbir Fikri Yok!

    Nolan'ın fetiş oyuncusu Michael Caine'den Tenet itirafı.

    Tasteofcinema.com

    Nolan'ın gözde oyuncusu, iki Oscar Ödülü sahibi Michael Caine'in Tenet filminde de bir rolü var ama ilginç olan şu ki kendisinin Tenet hakkında hiçbir fikri yok. Yakın zamanda verdiği bir röportajda kariyeri ve Nolan filmleri hakkında konuşan Caine, elbette rol aldığı Tenet hakkında da konuştu, daha doğrusu konuşamadı.

    Aktörün Nolan ile ortaklığı 2005 yılında Batman Begins ile başladı ve bugüne kadar devam etti. Saygın İngiliz aktör birbirinde farklı birçok rolü başarıyla canlandırdı. Nolan ile olan geçmişinin ışığında, Caine'e John David Washington ve Robert Pattinson'ın dünyanın sonunu engellemeye çalışan iki adamı canlandırıp canlandırmadığı soruldu ve beklenmedik cevap da bu noktada geldi. Caine, Tenet sorusu geldiğinde şu kısa cevabı verdi: "Tüm sahip olduğum bir günlük işti ve bana sayfalarımı verdi. Rolümü yaptım ve sadece John David Washington ile çekim yaptım. O zamandan beri de hiçbir şey duymadım."

    Tenet'in diğer oyuncuları gibi Caine'den de film hakkında önemli bir bilgi öğrenemedik. Bildiğimiz tek şey, Caine'in küçük ama kilit bir rolde oynadığı ve başrol John David Washington'la karşılıklı yer aldığı. Caine, bir önceki Nolan filmi Dunkirk'te de benzer bir şekilde, tek bir sahnede ve sesiyle yer almıştı.

    Tenet'in iddialı oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth DebickiAaron Taylor-JohnsonKenneth BranaghClémence Poesy ve Himesh Patel yer alıyor. Film, 17 Temmuz 2020 tarihinde, tüm dünyada gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top