Hesabım
    Shang-Chi'nin Yönetmeni Destin Daniel Cretton, Corona Testi Sonucunun Negatif Olduğunu Söylüyor

    Destin Daniel Cretton'ın coronavirüs belirtileri nedeniyle Shang-Chi çekimleri durdurulmuştu.

    Geçtiğimiz günlerde verilen bir habere göre, Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in yönetmen koltuğuna oturan Destin Daniel Cretton, coronavirüs semptomları taşıması nedeniyle test yaptırmak üzere hastaneye başvurmuştu. Bu sırada da filmin çekimlerine ara verilmişti. Şimdi ise Cretton'ın test sonucunun negatif geldiği açıklandı.

    Simu Liu'nun yıldızı olacağı Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in yönetmeni Destin Daniel Cretton'ın coronavirüs testi sonuçlarının negatif olduğu duyuruldu. Just MercyShort Term 12 gibi filmlerin başarılı ismi Destin Daniel Cretton, bunun ardından şu açıklamayı yaptı: "Ailemden ayrı bir şekilde izole olduğum hafta sonu boyunca, ikinci çocuğumuzun da doğduğu, farklı görüşlerin ve bölünmelerin olduğu, bilimsel gerçeklerin tartışıldığı, politikaya göre şekillenen tarihteki bu ilginç an hakkında düşünecek çok fırsatım oldu. Ama bu fırtınanın ortasında, otel odamın tavanındaki bir noktaya tıpkı bir tavşan gibi gözümü dikerken, gerçekten güzel bir şeyin gerçekleştiğini görebiliyordum. Dünyanın dört bir yanında insanlar nasıl birbirimize bağlı olduğumuzu, savunmasız olduğumuzu, kurtulmak için birbirimize ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu fark ediyor. Lütfen umutla kalın, lütfen alçakgönüllü olun ve lütfen evinizde kalın. Sosyal mesafe bir kendimizi sevme, ailemizi sevme, gezegendeki her insanı sevme davranışıdır."

    Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in çekimleri, salgının kontrol altına alınmasının ardından Avustralya'da devam edecek gibi görünüyor. Enter The Dragon'un yarattığı furyadan ilham alarak ilk kez 1973 yılında, Special Marvel Edition #15 çizgi romanı ile Marvel evrenine giren Shang-Chi'nin senaryosunu Wonder Woman 1984Jean Claude Van JohnsonCehennem Melekleri serisi, Zombieland: Double Trap gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Çinli-Amerikalı senarist Dave Callaham kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise başrolde Limu Liu olmak üzere Awkwafina ve Tony Chiu-Wai Leung'un yer aldığı biliniyor. Tony Chiu Wai Leung, Marvel'da daha önce de karşımıza çıkan Mandarin' hayat verecek.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre yapımları arasında Shang-Chi'nin yanı sıra Thor: Love and ThunderDoctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4 gibi filmler ve LokiHawkeyeWandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier, What / If, Ms. MarvelShe Hulk ve Moon Knight gibi diziler yer alıyor. Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in ülkemizdeki izleyicileriyle 12  Şubat 2021 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top