Hesabım
    "Thor: The Dark World", X-Men Evreniyle İlgili İpucu mu Veriyordu?

    Thor 2, X-Men ve Marvel'ın birleşeceğini mi anlatmaya çalışıyordu?

    20th Century Fox'un bünyesinde bulunan X-Men evreninin, şirketin Disney ile birleşmesinin ardından Marvel Evreni'ne dahil edileceği geçtiğimiz yıl içerisinde açıklanmıştı. Ancak Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige'in bu olayı çok daha önceden planladığı söyleniyor. Bir easter egg karşımıza Thor: The Dark World'de çıkmış olabilir!

    Chris Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı Thor serisinin ikinci filmi Thor: Karanlık Dünya, Marvel'ın en kötü filmlerinden biri olabilir. Ancak Marvel Evreni'ne kazandırdığı şeyler de bulunuyor. Bunlardan biri sonsuzluk taşlarından birini ortaya çıkarmış olması. Diğeri ise, çok küçük bir ayrıntı ile X-Men hakkında ipucu vermesi. Dr Erik Selvig, yatırıldığı akıl hastanesinde boş durmayıp teorisini ispatlamaya çalışırken kara tahtasında yazanları görüyoruz. Servig'in resmettiği şeylerden biri de The Fault adı verilen ve uzayda bulunan yarık. Bu yarık, uzay-zaman sürekliliğini etkiliyor ve Shi'ar Galaksisi'ne açılıyor. Burada da X-Men dünyasının en önemli olaylarından biri olan Shi'ar Savaşı yapılıyor. Savaşta Cyclops ve Havok'un genç kardeşi Vulcan ile tanışıyoruz. Bir Inhuman olan Black Bolt ile karşılaşıyoruz ve multiverse'e açılıyoruz. Açıklananlara göre Doctor Strange'in ikinci filmi de adından anlayabileceğimiz üzere çoklu evrene açılıyor.

    Tüm bunlar yalnızca hayran düşüncesi olarak kalabilir. Ancak gerçekleşme ihtimalinin bulunduğu da biliniyor. Bir diğer dedikoduya göre Wolverine, Marvel'ın beşinci evresinde görülebilir. The Falcon and The Winter Soldier dizisinden sızdırılan görselde, X-Men evrenine giriş yapabileceğimizi görmüştük. Bir set fotoğrafında X-Men evreni için büyük önem taşıyan Madripoor'un bayrağı farkedilmişti. Madripoor, Black Panther'in ülkesi olan Wakanda gibi bağımsız bir bölge.

    Bu tahminlerin doğrulup payını coronavirüs salgınının ardından planlar gerçekleştirilmeye başlandığında görebileceğiz. Kevin Feige'in tahmin edilmeyeni yapmaya çalıştığı bilindiği için, bambaşka ihtimaller bulunduğunu hatırlatmakta da fayda bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top