Hesabım
    Sam Hargrave, "Extraction"ın Sonu Hakkında Konuştu

    Chris Hemsworth başrollü Extraction, tartışma konusu oldu.

    Marvel'ın yıldızı Chris Hemsworth'un başrolünde yer aldığı aksiyon filmi Extraction, geçtiğimiz günlerde Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya başladı. Ancak filmin sonunun belirsiz olması, yönetmen Sam Hargrave'i açıklama yapmaya yöneltti.

    Chris Hemsworth, Avengers: Endgame sonrasında bir aksiyon filmi olan Extraction'ın başrolünde yer aldı. Film, geçtiğimiz günlerde Netflix'te yayınlandı ve ilk tepkilerini almaya başladı. Joe Russo'nun senaristi, ilk uzun metraj filmini çeken Sam Hargrave'in ise yönetmeni olduğu Extraction, sıkı aksiyon sahneleri kadar sonuyla da konuşuldu. Hargrave, sonun belirsizliği üzerine şu sözleri sarf etti: "Tüm prodüksiyon süreci boyunca filmin sonunun ne olmasının istendiğiyle ilgili bir tartışma oldu ve birkaç farklı son çektik. Test izleyicisi aracılığıyla ve sinemacılar olarak aramızda bunun en iyi son olacağı kararını verdik. Farklı kitleler filmi farklı sonlarla gördü. Farklı tepkileri oldu. Test izleyicileri ortadan ikiye bölündüler. Buna saygılı olmaya ve hizmet etmeye çalıştık. Bu durum filme bakış açınıza bağlı. Bence filmin sonu farklı insanlar için farklı şekillerde görülecek. Film boyunca karakterlere duyduğunuz hislerinize bağlı."

    Aksiyon filmi olan Extraction'ın konusu ise şöyle: Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır. Filmin oyuncu kadrosunda Hemsworth'ün yanı sıra Stranger Things, Black Widow ve Hellboy'un yıldızı David Harbour; İran kökenli başarılı oyuncu Golshifteh FarahaniDerek LukeRandeep HoodaChris Jai Alex gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top