Hesabım
    Scarlett Johansson, Black Widow İçin İkinci Seçim Olduğundan Bahsetti

    Emily Blunt, Black Widow olabilirdi!

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncularından Scarlett Johansson, canlandırdığı Black Widow karakteri hakkında konuştu. Parade'e verdiği röportajda Johansson, Marvel için ikinci seçenek olmasından bahsetti. İlk seçenek ise Emily Blunt'tı.

    Sessiz Bir Yer, Şeytan Marka Giyer, Kader Ajanları, Trendeki Kız gibi yapımların yıldız oyuncusu Emily Blunt, Natasha Romanoff karakterini canlandırması için ilk oyuncu tercihi olmuştu. 2009 yılında Jon Favreau, Iron Man 2 filminde Blunt'ı Black Widow yapmak istemişti. Ancak Emily Blunt'ın çalışma programı nedeniyle anlaşma imzalanamamış ve oyuncu Gulliver's Travel filminin setine gitmek zorunda kalmıştı. Şimdi ise Scarlett Johansson bu konu hakkında konuştu. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Alabileceğiniz en iyi telefon konuşması bir şey konusunda reddedildiğinizi ve ardından işi kaptığınızı öğrendiğinizdir. Normalinden daha fazla değer verirsiniz. İkinci seçenek olmamak üzerine bir kariyer inşa ettim. 'Eğer bu iş yürümezse işe alınması gereken bir oyuncuyum ve istediğin zaman arayabilirsin' dedim."

    Scarlett Johansson, son kez Black Widow'a solo bir filmde hayat verecek. Coronavirüs salgını nedeniyle vizyon tarihi ertelenen ve Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olup, geçmişe götüren Black Widow filminin Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War filmleri arasında bir yerde konumlandığını biliyoruz.  Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt,  gibi isimler yer alıyor. Filmle birlikte Black Widow'a tam anlamıyla veda etmiş olacağız. Bunun ardından Marvel Sinematik Evreni 4. evresine doğru yol alacak. Black Widow'dan sonra Eternals filmi vizyona girecek ve Avengers ekibinin dışında binlerce yıldır hayatta olan bir ekiple karşılaşacağız.

    Black Widow, eğer salgın sonrası hayat normale dönerse 6 Kasım 2020'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top