Hesabım
    "John Wick 4"ün Vizyon Tarihi Ertelendi

    Koronavirüs 2021 takvimini de etkilemeye başladı..

    Bir sonraki John Wick filmi için biraz daha beklemek zorunda kalacağız. Lionsgate, bugün John Wick 4'ün yayınlanma tarihini, önceki yayın tarihi olan 21 Mayıs 2021'den yaklaşık bir yıl sonraya, 27 Mayıs 2022'ye ertelediğini duyurdu. Böylece, Matrix 4'le aynı gün gösterimde olma şansı ve hayranlara Keanu Reeves günü yaşatma ihtimali de şimdilik iptal oldu.

    Keanu Reeves, serinin dördüncü filminde John Wick rolünü yineliyor ve önceki üç filmi yöneten Chad Stahelski yine yönetmen koltuğunda oturmaya hazırlanıyor. Bu çıkış tarihi değişikliği çok şaşırtıcı değil. John Wick 4, Hollywood'un Koronavirüs endişeleri yüzünden kapatıldığında üretime başlamamıştı ve işler tekrar toparlansa bile Reeves, Matrix 4'ün ortasına gelen çekimlerini bitirmek zorunda kalacak ve süreç daha da uzayacak.

    Gerçekten de, Stahelski geçtiğimiz günlerde katıldığı Collider canlı röportajında, ​​Reeves'in üretim kapatılmadan önce Matrix 4'te yaklaşık bir aylık çekim yaptığını ve işler tekrar toplandığında Reeves'in öncelikle Matrix 4'ü de bitirmesi gerektiğini söyledi. Bu nedenle, tüm yılın takvimi daha üretimden itibaren değişmiş oldu. Stahelski aynı röportajda Reeves'in John Wick 3 - Parabellum'u tanıtırken John Wick 4 fikrini ortaya çıkardıklarını ve serinin bir şekilde dördüncü bir filmin ötesine geçme olasılığının da olduğunu söyledi: "Sanırım Japonya'daydık ve Keanu, 'Sanırım içimde benden bir tane daha kaldı' dedi ve gerçekten sevdiğimiz, üçüncü filmi oluşturmamız gereken tek bir fikrimiz vardı. Yani, 'Tamam, dördüncüyü yapacağız. Harika olacak. Bir plan yapalım.' dedik. Bir tematik plan gönderdik ve gerçekten büyüktü." 

    Stahelski ayrıca John Wick 4'ün bir kısmının su altında gerçekleşebileceğini ima etti. "Şu anda senaryo üzerinde çok çalışıyoruz ancak, yeni çıkış tarihi belirlemek için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak gibi görünüyor." diyen Stahelski'nin bu isteği çok geç olmadan karşılık buldu ve John Wick 4, 27 Mayıs 2022'ye ertelendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top