Hesabım
    "Matrix 4"ün Prodüksiyonuna Yakın Zamanda Dönülmesi Bekleniyor

    Matrix 4'ün çekimlerine ne zaman devam edilecek?

    Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un sürpriz bir şekilde seriye dönüş yapmasına neden olan "Matrix 4"ün ara verilen çekimlerine yakın zamanda geri dönülecek. Deadline'ın onayladığı bilgilere göre, prodüksiyona devam edilmesi için söylenen zaman, Temmuz ayı.

    Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Matrix 4'ün çekimlerine 2020'nin Şubat ayı içerisinde başlanmıştı. Yıllar sonra geri dönen serinin ardından Matrix 4'ün şansı pek de yaver gitmedi. Coronavirüs salgını patlak verdi ve çekimlere 8 hafta ara verileceği açıklandı. Tabii tüm film ve dizi prodüksiyonlarında olduğu gibi bu ara, 8 haftadan ibaret kalamadı. Ancak birkaç ülkede bulunan stüdyoların yakında yeniden faaliyete geçeceği biliniyor. Başta Yeni Zelanda ve Polonya film ekiplerini ağırlamaya başlayacak. Bunun ardından da Almanya ve Avustralya setlere geri dönülmesi için çeşitli hazırlıklar yapıyor. Matrix 4'ün film çekimlerinin, verilen aradan önce Berlin'de yapılıyor olduğu biliniyor. Almanya'nın film çekimleri için hazır olma zamanı ise önümüzdeki Temmuz ayına denk geliyor.

    Matrix 4, kadrosuna yeni nesil birçok oyuncu kattı. Üçlemenin sonunda Neo ve Trinity karakterlerinin ölmesine rağmen Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un kadroda yer alıyor olması akıllarda büyük soru işaretleri yaratmıştı. Söylenenlere göre filmin yıldızı Jessica Henwick olacak ve Yahya Abdul Mateen II ona eşlik edecek. Ayrıca oyuncular arasında  Jada Pinkett SmithJonathan GroffNeil Patrick Harris,  Priyanka Chopra ve Toby Onwumere gibi isimler yer alıyor. Ancak filmin konusu henüz resmi olarak açıklanmadı. Matrix serisinin ilk filmi 1999 yılında izleyicileriyle buluşmuş ve büyük bir beğeni toplamıştı. Kendini uzun yıllar unutturmayacak kadar hayran kitlesi elde eden seri, distopik bir dünyada geçiyordu.

    Matrix 4'ün ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor. Ancak tüm dünyada 21 Mayıs 2021'de vizyon girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top