Hesabım
    Scott Derrickson, David Bowie'li "Labirent"e Devam Filmi Çekecek!

    Labyrinth'ın yönetmen koltuğuna Scott Derrickson geçecek.

    Doctor Strange filminin başarılı yönetmeni Scott Derrickson, Marvel ile yollarını ayırmasının ardından Labirent devam filmini çekmek üzere anlaşma imzaladı. Labyrinth devam filminin senaryosunun ise Maggie Levin tarafından kaleme alınacağı açıklandı. Orijinal filmde, 2016 yılında kaybettiğimiz David Bowie başrolü üstleniyordu. 

    Deadline'ın haberine göre, 1986 yılında çekilen Labyrinth filmine yıllar sonra bir devam filmi geliyor. David Bowie'nin yanı sıra Jennifer Connelly'yi de karşımıza çıkaran Labirent'in devam filminin yönetmenliğini Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın yönetmenliğinden ayrılan Scott Derrickson üstlenecek. Kült bir yapım halini alan Labirent'e ait kitap, video oyunu ve çizgi romanlar bulunuyor. Bu nedenle Jim Henson'ın 86 yılında yarattığı dünya günümüze ulaşana kadar zengin bir içeriğe ulaştı. Labirent devam filminin yapımcılığını, Jim Henson'ın prodüksiyon şirketinden Lisa Henson ve Brian Henson üstlenecek. Derrickson da yürütücü yapımcı olarak rol alacak.

    Orijinal Labirent filminin konusu ise şöyleydi: On beş yaşında bir genç kız olan Sarah, küçük bir bebek olan erkek kardeşinin kaybolmasını diler. Kızın isteği gerçek olur ve küçük Tobey gerçekten de goblinler tarafından kaçırılır. Sarah, onu bulmak için maceraya atılma kararı alır. Yollara düşen genç kız, fantastik bir labirentin göbeğindeki goblin şatosuna ulaşmak ve büyücü kralın esir ettiği kardeşini kurtarmak zorundadır. Bu yolda tuhaf yaratıklar ve sayısız tehlike onu beklemektedir.

    Scott Derrickson Marvel ile yollarını ayırmasının ardından Bermuda Triangle, When Gravity Fails ve Two Eyes Staring filmlerini çekeceğini açıklamıştı. Yönetmen ayrıca bir DC karakteri olan Constantine'e film çekmek istediğini açıklamıştı. Ancak DC'den henüz konuyla ilgili ses çıkmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top