Hesabım
    Keanu Reeves, Matrix'e Dönüş Nedenini Açıkladı!

    Ünlü oyuncu, senaryo ve hikayeyi övdü.

    Yıllarca, Warner Bros.'un "Matrix" serisinde yeni bir film istediği açıktı. Ancak, sadece sonuçsuz bir gayret gibi görünüyordu. Şimdi ise, yeni Matrix filmi için, hem de yıldız oyuncular Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'lu kadroyu heyecanla beklemekteyiz. Bu kez projenin başında tek Wachowski (Lana) bulunuyor ve ertelenmezse filmi izlemeye bir yıldan az bir zaman kaldı. Bir yandan da yeni bir röportaj sayesinde, Reeves'in neden bir kez daha bilim kurgu serisine geri döndüğünü öğrenme şansımız oldu.

    Empire'a konuşan Reeves, dördüncü bir film için “The Matrix” e geri dönmesinin tek sebebinin, film yapımcısı Lana Wachowski'nin ona sunduğu hikayeden kaynaklandığını söyledi. Reeves; “Lana Wachowski güzel bir senaryo ve benimle frekans yakalayan harika bir hikaye yazdı. Bunu yapmanın tek nedeni bu. Onunla tekrar çalışmak sadece şaşırtıcı. Gerçekten özel bir şeydi ve hikaye için söyleyecek anlamlı şeyler var. Biz bundan besleniyoruz” dedi.

    Ortak yıldız Carrie-Anne Moss da Wachowski'nin David Mitchell ve Aleksandar Hemon'la birlikte yazdığı senaryo hakkında güzel şeyler söyledi ve; "Bana inanılmaz bir derinlik ve hayal edebileceğiniz bütünlüğü sanatla sağlayacak senaryo getirildiğinde, 'Bu bir armağan' dedim." açıklamasında bulundu. 

    Bu yorumlar, yeni 'Matrix' filminde tam olarak neler olduğunu açıklamak için fazla bir şey söylemiyor. Hikaye “Matrix Revolutions”a bağlanmış gibi görünüyor ve hayranlar dizinin nasıl devam ettiğini elbette merak ediyorlar. Orijinal üçlemeyi sevenler tarafından hissedilen tüm korkularla birlikte, film üzerinde çalışan aktörlerin geri dönmesi ve hikayenin her şeye değer katacağını düşünmesi heyecan yaratıyor. Şu an itibarıyla, “Matrix 4”ün 21 Mayıs 2021'de sinemalara çıkması bekleniyor ama pandemi sebebiyle her an bir erteleme gelebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top