Hesabım
    Olivia Munn, Bilim-Kurgu Filmi ‘Replay’in Başrolünde Yer Alacak!

    The Newsroom'un yıldızı bilim-kurgu filmiyle karşımıza çıkacak.

    Getty Images

    Olivia Munn, Dark Castle Entertainment için bilim kurgu aksiyon filmi “Replay”de yapımcılık ve oyunculuk yapacak. “Replay” adlı film, The Exchange tarafından yaklaşan sanal Cannes Film Market'te uluslararası alıcılara tanıtılacak. CAA Media Finance yerel satış haklarını temsil ediyor. Yapım aşamasında olan film, Jimmy Loweree tarafından yazıldı ve yönetildi.

    Munn, kaçırılan ve öldürülen bir adamın karısı olarak rol alıyor. Yasadışı, yüksek teknoloji ve umutsuz bir planla donanmış olan karakter, geçmişi değiştirmek ve kocasını kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Munn, Dark Castle Entertainment'dan Ethan Erwin ve Hal Sadoff'la birlikte yapımcılık görevini de üstlenecek. Dark Castle'dan Robert Bell ortak yapımcı olarak görev alacak.

    Exchange'ten Brian O’hea, “Olivia Munn’ın “Replay”e bağlı olduğunu duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. O sadece harika bir oyuncu değil, aynı zamanda bu güçlü tür projesini piyasada çok popüler hale getirmeye yardımcı olacak izleyiciler tarafından da seviliyor” dedi.

    Munn’ın bilinen performasnları arasında “X-Men: Apocalypse”, “The Predator” ve “The Newsroom” bulunuyor. Erwin, “İzleyiciler Olivia Munn'la bir sonraki büyük aksiyon yıldızının doğuşuna tanık olacaklar. Yönetmenimiz Jimmy Loweree, vizyonu insanları uçuracak derece geniş, inanılmaz bir genç film yapımcısı.” dedi. Dark Castle şu anda, Simon Barrett'ın yönetmenliğindeki “Seance” projesiyle meşgul durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top