Hesabım
    "Wonder Woman 1984"ün Vizyon Tarihi Bir Kez Daha Ertelendi

    Wonder Woman'ın devam filmine ikinci erteleme..

    Warner Bros. birçok filmin gösterimini erteledi ya da yerini değiştirdi. En çok merak edilenlerden biri Christopher Nolan'ın "Tenet" filmiydi ve yazın gösterime sokmak için ısrar eden Nolan ve şirket, filmi sadece iki hafta erteledi. Açıklanan filmler arasında önem sırasına göre ilk sıralara yazabileceğimiz filmlerden biri Wonder Woman'ın devam filmi “Wonder Woman 1984” oldu.

    Wonder Woman 1984, 14 Ağustos 2020 tarihinden, 2 Ekim 2020 tarihine ertelendi. Filmin 2 aylık ertelemesi Koronavirüs pandemisi nedeniyle karar verilen ikinci erteleme. Hatta, virüs ortamından önce, filmin normal bir ertelemesi daha olmuş, 2019 yılından 2020 yılına ertelenmişti. Vizyon tarihi yılan hikayesine dönen film, yeni bir sorun çıkmazsa 2 Ekim tarihinde izleyiciyle buluşacak.

    Patty Jenkins'in yönettiği ve Gal Gadot'un oynadığı süper kahraman devam filminde, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Chris Pine, Robin WrightKristen Wiig gibi isimler rol alıyor. Filmin isminin George Orwell'ın 1984 eserinden geldiği konuşuluyordu. Yönetmen Jenkins, bu sorulara net bir cevap vermedi ama 80'li yılların harika olduğunu, güzel bir rekabet olduğunu ve kendisine göre en güzel yıllar olduğunu belirtti. 

    Son günlerde, birçok filmin de gösterim tarihi değişikliği haberleri gündeme oturdu. Wonder Woman 1984 dışında, bahsettiğimiz üzere Tenet filmi de ertelendi ve Matrix 4'ün tarihi konusunda da üzücü haber geldi. Birkaç hafta ya da aylık ertelemeler hayranları çok etkilemedi ama Matrix 4, tam bir yıl ertelendi ve üzücü bir haber olarak nitlelendirildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top