Hesabım
    Gerard Butler, Ric Roman Waugh'un Aksiyon Filmi "Kandahar"da Başrol

    Gerard Butler, yeni bir proje için imza attı.

    Yıldız oyuncu Gerard Butler ile birlikte Greenland filmine imza atan Ric Roman Waugh, yeni bir aksiyon filminin duyurusunu yaptı. Yönetmen Waugh, Kandahar isimli aksiyon gerilim filminin başrolü için yeniden Gerard Butler ile anlaşma imzaladı. Kandahar'ın hakları, Cannes Film Festivali'nin sanal film marketinde satışa sunuluyor.

    Felon, SnitchKod Adı: Angel gibi filmlerden tanıdığımız Ric Roman Waugh, Kandahar isimli filmini hayata geçireceğinin duyurusunu yaptı. Yönetmen, yeni aksiyon gerilim filminin başrolü için Gerard Butler ile anlaşma sağladı. Waugh, filmin hem yönetmenliğine imzasını atacak hem de senaryosunu kaleme alacak.

    300 Spartalı, The Phantom of The OperaThe Bounty Hunter gibi yapımlarla tanıdığımız Gerard Butler, Kandahar filminde gizli bir CIA ajanı olan Tom Harris'i canlandıracak. Orta Doğu'da çalışan Harris, göreviyle ilgili içeriden dışarıya sızan bilgiler nedeniyle tehlike altına girer. Kimliğinin ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Harris, çevirmeni ile birlikte Orta Doğu çöllerinden kaçmanın bir yolunu bulmak zorundadır. Ama diğer yandan özel güçler onları avlamak için peşlerine düşer.

    Kandahar'ın yapımcılığını Basil Iwanyk ve Erica Lee üstlenecek. Altında bulundukları Thunder Road Films'i aynı zamanda John Wick ve Sicario filmleriyle de tanıyoruz. G-BASE altında ise Alan Siegel ve Gerard Butler yapımcılık görevi devralacak. Yönetmen Waughn'un yönettiği son film olan Kod Adı: Angel, dünya çapında 400 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Kandahar, Cannes'ın sanat marketinde alıcılarını bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top