Hesabım
    Michael Shannon ve Kate Hudson, Komedi Filmi 'Shriver'ın Kadrosunda!

    Filmde Don Johnson ve Da’Vine Joy Randolph da yer alacak..

    Alberto E. Rodriguez/FilmMagic; Steve Granitz/WireImage; Michael Kovac/Getty Images; Jason Mendez/Getty Images

    Michael Shannon, Kate HudsonDon Johnson ve Da’Vine Joy Randolph komedi Shriver'da rol alacaklar. Yazar-yönetmen Michael Maren'in filmi, aynı isimli Chris Belden romanının bir uyarlaması olacak. Bu yılın sonlarına doğru yarım kalan çekimlerine devam etmesi beklenen film, büyük ihtimalle 2021 yılında gösterime girecek.

    Hikaye, edebiyat dünyasında bir sıçrama yapmak için umutsuz olan küçük bir liberal sanat kolejinin hikayesine odaklanıyor. 20 yıldır saklanan ünlü bir yazarı bulduklarını düşünen grup, onu yazarlar konferansına davet ediyor ve hikaye başlıyor. Ne yazık ki, buldukları kişi hayatında hiç kitap okumamış ve hayal gücü ile gerçekliği arasındaki farkı söylemekte bile zorlanan, şanssız bir tamirci. Kaybedecek hiçbir şey olmayan bu kişi, kolejin edebi festivaline katılma davetini kabul eder ancak, “gerçek” yazar onu ortaya çıkarmak için geldiğinde ortalık karışır.

    Jimmi Simpson, Zach Braff, Mark Boone Jr. ve Aja Naomi King oyuncu kadrosunu tamamlayan diğer önemli isimler. CaliWood Pictures adına Jina Panebianco ve Michael J. Reiser, filmi Robert Ogden Barnum, Byron Wetzel, Lucas Jarach ve Josh Kesselman'la birlikte üretecek. Fortitude International, uluslararası hakları idare ediyor ve CAA Media Finance, Cannes Sanal Market'te yurtiçi işlemler için çalışıyor. Zaten çekimlerde ilerleme kaydetmiş olan yapım, Covid-19 salgınının neden olduğu üretim molaları bittikten sonra çekimlere devam edecek.

    Michael Shannon, Knives Out ve The Quarry filmleriyle izleyici karşısına çıktı. Kate Hudson ise Deepwater Horizon ve Marshall filmlerini çektikten sonra birkaç kısa filmde rol aldı. Don Johnson birkaç bölüm Watchmen'de görünürken, Da'Vine Joy Randolph, High Fidelity dizisinde rol aldı.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top