Hesabım
    Cate Shortland, "Black Widow"un Yelena İçin Başlangıç Olduğunu Söylüyor

    Florence Pugh, Marvel Sinematik Evreni'nde kalıcı mı olacak?

    Scarlett Johansson'ı son kez Marvel Sinematik Evreni'nde göreceğimiz Black Widow'dan yeni ayrıntılar paylaşıldı. Yönetmen Cate Shortland, Black Widow ve önemli karakterlerden biri olan Yelena hakkında konuştu. Söylediklerine göre Florence Pugh'ın canlandırdığı Yelena karakteri için film bir başlangıç olabilir.

    Marvel Sinematik Evreni'nde dördüncü evre başlarken, emektar karakterlerden Natasha Romanoff'a Black Widow filmiyle veda edeceğiz. Avengers: Endgame'de hayatını feda eden Black Widow'a bir cenaze dahi düzenlenmemesinin nedeninin solo film olduğu ortaya çıkmıştı. Geçmişe götüren ve Natasha Romanoff'un geçmişinden birçok karakteri getiren Black Widow filmi, Yelena karakterini de Marvel Sinematik Evreni'ne katıyor. Yönetmen Cate Shortland, Yelena ve Florence Pugh hakkında şu sözleri sarf ederek ipuçları verdi:

    "Kevin Feige, izleyicilerin bir orijin hikaye beklediğini fark etti ve tabii farklı yönlere gittik. Ve Florence Pugh'ın nasıl harika olabileceğini bilmiyorduk. Harika olabileceğini biliyorduk, ama ne kadar harika olabileceğini bilmiyorduk. Yani bu da yeni bir kadın karakter hikayesini ilerletecek. Endgame'de hayranlar Natasha'ya cenaze yapılmadığı için üzgündü. Scarlett, bu konuda onunla konuştuğumda Natasha'nın bir cenaze istemeyeceğini söyledi. O çok özel ve her şeye rağmen insanlar onu tanımıyor. Bu filmde yaptığımız şey, büyük kalabalıkların duygularındansa özel kişilerin acılarını ortaya koymaktı. Bence bu son ona uyuyor."

    Black Widow filminin Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War filmleri arasında bir yerde konumlandığını biliyoruz.  Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt,  gibi isimler yer alıyor.

    Eğer tekrardan ertelenmezse, Black Widow filmini 6 Kasım 2020'de sinemalarda göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top