Hesabım
    Kate Winslet ve Mackenzie Foy'lu ‘Black Beauty’ Yeniden Çevriminden Son Detaylar

    Yeniden çevrim, Disney Plus için üretilecek.

    Görünüşe göre,“Black Beauty”nin yeniden çevriminin üretimi devam edecek. Disney Plus, bugün yaptığı açıklamada Anna Sewell'in aynı adı taşıyan 19. yüzyıl romanının çağdaş bir uyarlamasının bu yıl yayında olacağını duyurdu. Black Beauty (Bu kez Oscar ödüllü Kate Winslet tarafından seslendirilecek), Amerika'nın batısında özgür doğmuş vahşi bir at. Yakalandığında ve ailesinden uzaklaştırıldığında, hikayesi, 17 yaşındaki Jo Green'in hikayesiyle birleşiyor. İkisi yavaş yavaş sevgi, saygı ve karşılıklı iyileşim üzerine kurulu bir arkadaşlık geliştiriyor.

    Film, daha önce yönetmen Caroline Thompson'un 1994 yapımı filminde uyarlanmıştı. Black Beauty'i usta oyuncu Alan Cumming seslendirmişti. Disney Plus'ta piyasaya sürülecek olan 2020 güncellemesinde Winslet (“The Reader”) “Black Beauty” nin sesi olarak ve Mackenzie Foy (“Interstellar”) Jo Green olarak yer alacak. John Manly rolünde Iain Glen (“Game of Thrones”) ve Mrs. Winthorp olarak Claire Forlani (“Meet Joe Black”) ana kadroda yer alan diğer oyuncular olacak. 

    Filmi, senaryosunu da yazan Ashley Avis (“Adolescence”) yönetiyor. JB Pictures adına Jeremy Bolt (“Polar”, “Monster Hunter”) ve Constantin Film adına Robert Kulzer (“Polar”) yapımcı, Martin Moszkowicz, Edward Winters ve Jon Brown üst düzey yapımcı olarak projede yer alıyor. “Black Beauty, Constantin Film ve JB Pictures tarafından üretildi. Film için hiçbir çıkış tarihi belirlenmedi ancak, bu yıl Disney Plus'ta yayınlanacağı duyuruldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top