Hesabım
    ‘John Wick’ Yazarı Derek Kolstad, Kore Filmi ‘The Time Agent’ı Uyarlayacak

    Kolstad'dan The Man from Nowhere sonrası bir Kore uyarlaması daha..

    "John Wick" serisinin senaristi Derek Kolstad, Güney Kore kısa filmi "The Time Agent"ın uyarlaması için Davis Entertainment, Black Label Media ve Gunpowder & Sky’s Dust'la işbirliği yapıyor. Jude Chun tarafından yazılan ve yönetilen “The Time Agent”, ilk olarak 2018'de Dust tarafından yayınlandı. Hikaye, geleceği kurtarmak için zaman çizelgesinde zor algılanabilen ancak çok etkili değişiklikler yaparak geçmişe seyahat eden bir ajanın hikayesi anlatılıyor.

    Ajanımız, görevi sırasında, intihar etmek üzere olan bir kadınla karşılaşana ve kazara hayatını kurtarana kadar tek başına görev yapıyor ama bu olay onu ve kadını tam bir izolasyon içine sokuyor. Kolstad, "Kısa filmi gördüğüm andan itibaren, tamamen gerçekleştirilmeye heveslendiren, ilk konseptin içine gizlenmiş geniş ve keşfedilmemiş bir dünya fark ettim. Neyse ki, Gunpowder & Sky ve Davis Entertainment'taki yaratıcı ekipler de potansiyeli gördüler ve bunun için benzer bir vizyon paylaştılar. Buna kendimi vermekten ve hayata geçirmeye yardımcı olmaktan dolayı heyecan duyuyorum." dedi.

    Black Label Media, Davis Entertainment ve Gunpowder & Sky'la birlikte filmi finanse edecek ve üretecek. Yönetici yapımcılar arasında Gunpowder & Sky’ın kurucu ortakları Van Toffler ve Floris Bauer, Dust Genel Müdürü Eric Bromberg, "Predator" yapımcısı John Davis, Chun, Jeremy Stein ve Black Label Media’dan Molly Smith yer alıyor.

    Black Label’dan Seth Spector ortak yapımcı olacak. Kolstad, Keanu Reeves'in canlandırdığı tetikçi merkezli popüler Lionsgate filmi John Wick'i yarattı. Stüdyo, Mayıs 2022'de piyasaya sürülecek olan "John Wick 4"le birlikte sonraki bölümü arka arkaya çekmeyi planladığını bu ayın başlarında duyurdu. Derek Kolstad, geçtiğimiz günlerde yine bir Kore uyarlaması The Man from Nowhere'in içerisinde de bulunacağını açıklamıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top