Hesabım
    Ryan Reynolds, Netflix Komedisi ‘Upstate’in Başrolünde Yer Alacak

    Reynolds, aynı zamanda filmde yardımcı yazarlık yapacak.

    Ryan Reynolds, kendisi için bir başrol aracı olarak geliştirilmekte olan Netflix yapımı komedi “Upstate”in ortak yazarı ve yapımcılığını yapmak için John August'la birlikte çalışacak. Reynolds, yapımcılığı Maximum Effort afişiyle üstlenecek. August aynı zamanda yönetici yapımcılık görevi alacak. Reynolds ve August, gösterimi Sundance Film Festivali'nde yapılan 2007 bilim kurgu gerilimi “The Nines”ta da birlikte çalıştı. August kendi senaryosundan yönetti. Hope Davis, Melissa McCarthy ve Elle Fanning filmde rol aldı.

    En çok, yakın zamanda yayınlanan "Deadpool" filmlerindeki başrolüyle tanınan Reynolds, "6 Underground" aksiyon filminde Netflix için çalıştı. Şu sıralarda ise yine aynı platform için hazırlanan Gal Gadot ve Dwayne Johnson'lı "Red Notice"ın çalışmalarıyla meşgul. Reynolds ayrıca Samuel L. Jackson ve Salma Hayek'le birlikte Lionsgate’in yakında yayınlanacak olan “The Hitman’s Wife’s Bodyguard” filminde başrolde olacak.

    Bu ayın başlarında Reynolds, Universal Pictures'la canavar komedisi “Everyday Parenting Tips”te yapımcılık ve başrol için anlaştı. Proje, Simon Rich'ın New Yorker'da Mayıs 2020'de yayınlanan mizahi kısa öyküsüne dayanıyor.  August'un, "Charlie’s Angels", "Big Fish", "Charlie and the Chocolate Factory", "Dark Shadows" ve "Aladdin" gibi önemli filmlerdeki senaryo çalışmaları bulunuyor.

    August, 2016 yılında, eğlence endüstrisine ve genel olarak topluma yaptığı katkılardan dolayı Writers Guild of America West’in Valentine Davies Ödülü'ne layık görüldü. Ayrıca, "Arlo Finch in the Valley of Fire" romanını yazdı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top