Hesabım
    The Batman'in Prodüksiyonu Kaldığı Yerden Devam Ediyor

    Robert Pattinson'ın Koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edilmişti

    Batman sete geri dönüyor! Robert Pattinson, pozitif sonuç aldığı iddia edilen Covid-19 testiyle çizgi roman filminin prodüksiyonunu durma noktasına getirdikten sonra tekrar pelerin takmak için harekete geçti. Stüdyo, pozitif testi olan kişinin kimliğini hiçbir zaman açıklamadı ve Pattinson'ın durumu hakkında veya prodüksiyondaki başka birinin pozitif test yapıp yapmadığı hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

    Vanity Fair'e göre, Covid-19 olduğuna dair ilk raporu doğruladığı söylense de Pattinson'ın temsilcileri virüsü kaptığını asla kabul etmedi. Londra dışındaki Leafden Stüdyoları'nda çekimler 3 Eylül'de durdurulurken, Pattinson (ya da diğer pozitif sonuç alan kişi) iyileşti ve yıldızla yakın temas halinde olan oyuncular ve ekip de karantinaya alınarak gözlendi. Bazı setler bir yandan inşa edilmeye devam edildi ama kameralar kapalı kaldı.

    Warner Bros. Pictures sözcüsü, "Covid-19 karantina önlemlerini uyguladıktan sonra, Birleşik Krallık'taki "The Batman" filminin çekimleri yeniden başladı." dedi. “The Batman” filminde ayrıca, Paul Dano'yu Riddler, Zoë Kravitz'i Catwoman ve Colin Farrell'i Penguin olarak izleyeceğiz. Andy Serkis, Bruce Wayne’in sadık uşağı Alfred'i canlandırırken, oyuncu kadrosunu Peter Sarsgaard, John Turturro ve Jeffrey Wright tamamlıyor.

    Pattinson'ın pozitif testi, Hollywood'un Koronavirüs döneminde filmlerde ve televizyon programlarında kameraları çalıştırmanın güvenli bir yolunu bulmaya çalıştığı dönemde, salgın sırasında üretime yeniden başlamanın tehlikelerinin de yüksek profilli bir örneği oldu. "The Batman", yılın başında filmin yaklaşık % 25'ini çektikten sonra, henüz 1 Eylül'de prodüksiyona geri dönmüştü. Gecikme, Warner Bros.'u haziran ayından Ekim 2021'e kadar filmin planlanan gösterimini ertelemeye zorladı. "The Matrix 4", "Jurassic World: Dominion" ve Disney Plus dizisi "The Falcon and the Winter Soldier" gibi birkaç heyecan verici proje de sete geri döndü.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top