Hesabım
    "Fast and Furious 9"un Vizyon Tarihinde Değişiklik Yapıldı

    Filmin vizyon tarihi, iki aya yakın bir süre ileri taşındı

    Rekortmen seri Hızlı ve Öfkeli'nin yeni bölümü “F9”, sinemalarda bir tur atmak için biraz daha beklemek zorunda kalacak. Universal, cuma günü bir sonraki “Fast and Fuirous” devam filminin ilk çıkışını iki aya yakın ileri attığını duyurdu. Filmin yeni vizyon tarihi 28 Mayıs 2021 oldu ve Amerika için önemli olan Anma Günü hafta sonuna denk geliyor.

    Haber, James Bond filmi "No Time to Die"ın 2 Nisan 2021'e ertelenmesinden saatler sonra geliyor ve bu tarih, F9'un bir önceki planlanan tarihiydi. Seyirciyi bölmek istemeyen şirket hızlı davranmış oldu ve tarihi ileri attı. Universal, Bond filmini uluslararası olarak dağıtıyor. Mart ayında, Koronavirüs vakaları yayılmaya başladıkça, Universal cesurca bir karar vererek “F9”un piyasaya sürülmesini bir yıl ertelemişti.

    "Fast and Furious", Universal için çok önemli bir franchise. Sayısız devam filmi ve hikayeye bağlı filmler, rutin olarak yılın en yüksek hasılat yapan filmleri arasında yer alıyor ve küresel gişede toplamda 5 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Filmler ortalama olarak 200 milyon doların üzerinde bütçeye çekiliyor ve uluslararası sinemaseverlerin ilgisini çekecek şekilde tasarlanıyor. Bilet satışlarından elde eden büyük gelirin yaklaşık %75'i, serideki son üç filmin uluslararası gişesiden geldi.

    Bond, aynı haftasonuna taşındığı ve aynı zamanda denizaşırı izleyicilere hitap ettiği için, "F9"un ertelenmesi kaçınılmazdı. Justin Lin'in yönettiği "F9", 2017 yapımı "The Fate of the Furious" olaylarının kaldığı yerden başlıyor. Film, Vin Diesel'in canlandırdığı Dominic Toretto’yu, eski düşmanı Cipher (Charlize Theron)'la çalışan ölümcül bir suikastçı olan küçük kardeşi Jakob (John Cena)'la karşı karşıya getiriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Letty rolüyle Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Helen Mirren ve Ludacris yer alıyor. "The Fate of the Furious" büyük bir gişe hasılatı kazanarak serinin 1 milyar doları yakalayan ikinci filmi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top