Hesabım
    Justin Lin, Universal'la Prodüksiyon Anlaşması İmzaladı

    Fast and Furious'un yönetmeni Lin, Universal için üretmeye devam edecek.

    Universal Pictures

    "Fast & Furious" filmlerinden beşini başarılı bir şekilde yöneten Justin Lin, Perfect Storm Entertainment aracılığıyla Universal Pictures ve Universal Studio Group'la uzun metrajlı filmler ve televizyon için çok yıllık yapımlar üretmek üzerine genel bir anlaşma imzaladı ve 10 yıllık birlikteliği çok daha uzun yıllara yaymış oldu.

    Lin, anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada; "Universal bana on yıl önce franchise teklif ettiğinde büyük bir şans verdi. Birlikte geçirdiğimiz bu yıllar boyunca bir aile olduk ve eve gelmekten heyecan duyuyorum. Fast & Furious'la ilişkimiz başlarken, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle paylaşmak istediğimiz daha çok hikayemiz vardı. Universal Pictures ve Studio Group ekipleriyle çalışmayı seviyoruz ve birlikte izleyicilerimizin istediği ilgi çekici, yüksek kalibreli hikaye anlatımını ortaya koymaya devam edeceğimizi biliyoruz." dedi. Duyuru Perşembe günü Universal Pictures Başkanı Peter Cramer ve Universal Television Başkanı Pearlena Igbokwe tarafından yapıldı.

    Film tarafındaki yeni anlaşmaya göre, Lin ve Perfect Storm Entertainment, neredeyse iki yıldır macerası süren "Fast &Furious" destanının dokuzuncu bölümü olan, Lin'in çektiği "F9"la başlayan ilk bakış prodüksiyon anlaşması yapacaklar. Seri, on yıldan fazladır sürüyor ve dünya çapında yaklaşık 6 milyar dolar kazandı. TV tarafında, anlaşma Lin ve PSE’nin NBCUniversal’in yeni yayın hizmeti Peacock da dahil olmak üzere hem dahili, hem de harici platformlar için üretilecek televizyon faaliyetlerini kapsayacak.

    Lin, Universal Pictures'ın “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, “Fast & Furious”, “Fast Five”, “Fast and Furious 6” ve yeni nesil serinin son filmi olan “Star Trek: Beyond” filmlerinde çalıştı. TV tarafında ise şimdiye kadar “Scorpion”, “S.W.A.T.” ve “Magnum P.I.” çalışmaları ortaya çıkarıldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top