Hesabım
    ‘Mad Max’ Filmi ‘Furiosa’nın Oyuncu Kadrosu Açıklandı

    Mad Max'in öncesine gidecek olan "Furiosa"nın oyuncu kadrosu oldukça iddialı

    George Miller, 2015 yapımı “Mad Max: Fury Road”daki Charlize Theron’un Imperator Furiosa karakterine dayanan öncül film “Furiosa”da rol almak için Anya Taylor-JoyChris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II'yle anlaştı ve dedikodular da resmileşmiş oldu. Anya Taylor-Joy, Furiosa'nın daha genç bir versiyonunu oynayarak başrolde yer alacak. 

    Miller, mayıs ayında The New York Times'a verdiği bir röportajda, rolü devretmek için 20'li yaşlarında bir aktris aradığını söylemişti. O sırada 44 yaşında olan Theron'un rolü tekrar oynamasına izin vermek için yaşlanmayı azaltma teknolojisini kullanmayı düşündüğünü, ancak bunu yapmamaya karar verdiğini söyledi. Taylor-Joy 24 yaşında bir aktris. Miller, uzun süredir yapımcı ortağı Doug Mitchell'la birlikte çalışacak ve“Furiosa”yı yönetecek, senaryoyu yazacak ve yapımcılığını üstlenecek. Film, Miller’in Avustralya merkezli Kennedy Miller Mitchell şirketiyle ve “Fury Road” filmindeki ortağı Warner Bros. Pictures tarafından çekilecek.

    Miller ve yardımcı yazar Nick Lathouris, "Fury Road" senaryosunu hazırlarken her karakter için başlangıç ​​hikayeleri geliştirdi ama Furiosa'nın geçmişi hakkında pek bir şey açığa çıkmadı. Miller, dört “Mad Max” filminin tamamını yönetti ve 2015 Oscar'larında “Fury Road” için en iyi film ve en iyi yönetmen adaylığı aldı.

    Taylor-Joy kısa süre önce Edgar Wright’ın “Last Night in Soho” filmini tamamladı ve şu anda Robert Eggers’in “The Northman” filmiyle meşgul. Jane Austen romanından uyarlanan romantik komedi “Emma” nın başrolünü oynadı. Ek yapımlar arasında M. Night Shyamalan'ın gerilim filmleri “Split” ve “Glass” bulunuyor. Yaklaşan mini dizi “The Queen’s Gambit”te ise bir satranç dahisini canlandıracak. Hemsworth, "Avengers" ve "Thor" filmlerinin yanı sıra son "Extraction"da rol aldı. Diğer filmleri arasında "Bad Times at the El Royale", "12 Strong", "In the Heart of the Sea", "Rush", "Snow White and the Huntsman" ve "Star Trek" sayılabilir. Yahya Abdul-Mateen II, James Wan’ın “Aquaman”ında Black Manta'yı oynadı. Şu anda "The Matrix" serisinin dördüncü filmini çekiyor ve "The Trial of the Chicago 7" de Bobby Seale olarak görülecek.  2021'de yayınlanacak olan “Candyman” filminde de yer alacak olan Abdul-Mateen, kısa süre önce mini dizi “Watchmen”deki performansıyla Emmy Ödülü kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top