Hesabım
    Milla Jovovich'li Fantastik Macera ‘Monster Hunter’dan Fragman

    Jovovich, korkunç canavarlara karşı..

    "Monster Hunter" video oyunlarının en ikonik canavarlarından bazıları, yönetmen Paul W.S. Anderson'ın sinema uyarlamasının resmi fragmanında göründü. Anderson, fragmanı çarşamba günü piyasaya sürdü. Milla Jovovich, özellikle film için yapılmış yeni bir karakteri, ekibi dev canavarlarla dolu bir dünyaya taşınan bir askeri subay olan Yüzbaşı Artemis'i canlandırıyor.

    New York Comic-Con sırasında Anderson, tuhaf gezegene aşina olmamasının ve filmin uyarlandığı video oyununu ilk kez oynamanın simüle etme konusunda aslında yardımcı olduğunu söyledi ve “Oyuna, hakkında hiçbir şey bilmeden geldim ve bir yabancı olarak, bu muhteşem manzaraları ve kıçımı tekmeleyecek bu harika yaratıkları içeren bu dünyaya derinlemesine daldım. Filmin devam eden deneyimi de bu olmalı." dedi.

    Fragman ayrıca, film uyarlamasında yaşayacak bazı ikonik canavarlara bakış atmamızı sağlıyor. Ateş püskürten zehirli bir wyvern olan Rathalos, uzun süredir video oyunlarının temelini oluşturuyor ve beyaz perdede yerini alacak. Anderson, "Rathalos, Monster Hunt video oyunlarının hemen hemen rock yıldızı. Neredeyse tüm oyunlarda yer aldı. Bu yüzden bunun bizim filmimizde olması beni çok heyecanlandırdı." dedi.

    Bir önceki teaser'da gösterilen Diablos da dahil olmak üzere diğer yaratıklar, yakında askeri silahlarını kuşanacak olan Kaptan Artemis'le temas kuracaklar. Hem Diablos, hem de Rathalos’un tasarımları ağırlıklı olarak "Monster Hunter: World"deki fiziksel görünümlerine dayanıyor. Jovovich’in karakterine önceki bakışlar, aktrisin Instagram'da set fotoğrafları yayınlaması üzerine geldi. Bir görüntüde, karakter, avcıların video oyununda mermi atmak için kullandıkları bir sapanla donatılmış halde görüldü.

    Jovovich, başrolü The Hunter olarak filmde yer alan ve dövüş sanatları filmleriyle tanınan Tony Jaa'yla birlikte oynayacak. Meagan Good, Josh Helman, T.I.Jin Au-YeungDiego Boneta ve Ron Perlman oyuncu kadrosundaki diğer önemli isimler. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top