Hesabım
    Michael B. Jordan, Çizgi Roman Uyarlamasına Yapımcı Olacak

    Proje, daha önce DC FanDome etkinliğinde tanıtıldı

    Michael B. Jordan, Reginald Hudlin tarafından ağustos ayında DC FanDome'da tanıtılan, çizgi roman  uyarlaması “Static Shock”un yapımcılığını üstlenecek. Jordan, cuma günü yaptığı açıklamada, filmi Warner Bros. merkezli Outlier Society şirketi aracılığıyla yapacağını açıkladı. Static, yani Virgil Hawkins, 1990'larda Milestone Media ve DC Comics tarafından yaratıldı.

    Ana karakter, elektromanyetik güçlere sahip bir süper kahramana dönüşen bir genç. 2000'lerin başında Kids WB'de yayınlanan "Static Shock" animasyon dizisi, siyahi karakterin başrolde olduğu birkaç süper kahraman dizisinden biriydi. Jordan yaptığı açıklamada; "Siyah süper kahramanlar etrafında dönen yeni bir evren inşa etmenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Topluluğumuz bunu hak ediyor. Outlier Society, tüm platformlarda çeşitli çizgi roman içeriğini hayata geçirmeye kararlı ve bu ilk adımda Reggie ve Warner Bros.'la ortak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

    Hudlin, şubat ayından beri "Static Shock"un dijital çizgi roman dizisini yazıyor. Milestone Media diziyi 2015 yılında yeniden hayata geçirdi. Jordan, 2013 yapımı “Fruitvale Station” dramasında Oscar Grant rolünü üstlendi ve iki “Rocky” devam filmi olan “Creed” ve “Creed II”de boksör Adonis Creed'i canlandırdı. 2018'de gişe rekorları kıran “Black Panther” filminde düşman Erik Killmonger'ı canlandırdı ve ardından Warner Bros. anlaşması kapsamında 2019 hukuk draması “Just Mercy”de rol aldı.

    Amazon, Tom Clancy'nin, karısının acımasızca Baltimore uyuşturucu gangsterleri tarafından öldürülmesinin intikamını almak isterken, kendisini daha büyük bir komplonun içinde bulan bir Navy SEAL üyesi John Kelly hakkında yazdığı "Without Remorse" için 2021 vizyonu planlıyor ve Michael B. Jordan başrolde. Jordan ayrıca, Denzel Washington'un yönettiği Sony draması “Journal for Jordan”da rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top