Hesabım
    Netflix Müzikali "The Prom"dan İlk Fragman!

    Ryan Murphy imzalı filmde yıldızlar geçidi var..

    Ryan Murphy’nin son projesi olan ve Netflix için Broadway'den uyarladığı "The Prom"un ilk fragmanı yayınlandı. 11 Aralık 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan filmin fragmanı Netflix'in resmi hesaplarından da paylaşıldı. Filmin yıldızlar geçidinde oluşacak olan oyuncu kadrosunda Meryl StreepJames CordenNicole KidmanAndrew Rannells ve Kerry Washington gibi oyuncular bulunuyor. Netflix, tanıtımı "11 Aralık'ta Netflix sizi bu yıl yapamadığınız The Prom (Balo)'a götürecek" sloganıyla yaptı.

    “The Prom”, 2018 yılında oynanmaya başlanan bir Broadway müzikali. Müzikleri Matthew Sklar ve sözleri Chad Beguelin'in olduğu Jack Viertel'in orijinal konseptine dayanıyor. Hikaye, lise balosuna kız arkadaşıyla gelmesi yasaklanan lezbiyen bir öğrenciye yardım için muhafazakar bir kasabaya yolculuk eden dört Broadway oyuncusunu konu ediniyor. Müzikal, altı dalda Tony Ödülü'ne aday gösterildi. Adaylıklar arasında en iyi müzikal, en iyi orijinal müzik ve başrol oyuncusu kategorileri bulunuyor.

    Murphy, yönetmen koltuğunda otururken, Bob Martin ve Chad Beguelin senaryoyu kaleme aldı ve yapımcı olarak da görev yapıyorlar. The prom, Murphy'nin Fox'tan ayrılıp, Netflix'e geçtiği uzun soluklu ve yüksek bütçeli anlaşmanın ilk uzun metrajlı filmi olarak da göze çarpıyor. Koronavirüs salgını başında Los Angeles'ta gerçekleşen çekimler bir süre durdurulmuş ve daha sonra yapıma devam edilmişti. 

    Kerry Washington, verdiği bir röportajda Ariana Debose ve Meryl Streep'i övmüş ve şu sözleri sarf etmişti; "Debose, aynı zamanda Steven Spielberg’in‘ West Side Story filminin Anita'sı olacak ve çok zeki bir oyuncu. O, Hamilton'da da çok iyiydi. Herkesin onu filmde görmesi beni gerçekten heyecanlandırıyor. Meryl Streep ise olağanüstü. O her zaman olağanüstü ama size söylüyorum, "The Prom"da, çekimler sırasında orada olmak heyecan vericiydi. 'O inanılmaz' dedim."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top