Hesabım
    Adam Sandler ve Netflix'ten Yeni Proje!

    Sandler ve Netflix, bu kez bir edebiyat uyarlaması hazırlıyor

    Adam Sandler, Netflix’in Jaroslav Kalfar romanı “The Spaceman of Bohemia”dan uyarlayacağı yeni filmde başrolü oynayacak ve bir astronotu canlandıracak. Hikaye, dünyevi hayatının parçalara ayrıldığını bulduğunda gizemli eski tozu toplamak için galaksinin ötesine gönderilen bir astronotu anlatıyor. Onu, hayatını tekrar bir araya getirmeye çalışmasına yardım edebilecek tek sese götürüyor: Gemisinin gölgelerinde gizlenen, zamanın başlangıcından yer alan bir yaratık.

    Filmleri arasında “Chernobyl”, “Last Panthers” ve “Downloading Nancy” de bulunan Johan Renck, Colby Day'in yazdığı senaryodan yola çıkarak filmi yönetiyor. Renck; "Chopra'ya doğru yolculuğumuza hazırlanırken, Adam'da mükemmel partneri bulduğum için daha mutlu olamazdım. Ve şimdi, mükemmel Netflix ailesinin desteğiyle, imkansız yolculuğumuza başlamak için çok heyecanlıyım." dedi.

    Yapımcılar arasında, Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan,Michael Parets, Tim Headington, Lia Buman ve Max Silva bulunuyor. Yönetici yapımcılar ise Ben Ormand, Renck ve Barry Bernardi olacak. Filmin diğer oyuncuları ve prömiyer tarihi hakkında henüz net bir açıklama yok ama önümüzdeki yılın sonlarında yayında olması bekleniyor.

    Sandler ve Netflix şimdiye kadar yarım düzine filmde ortaklık kurdu. Ocak ayında yayıncı, Sandler ve Happy Madison Productions'la anlaşmasını dört film için daha uzattığını duyurdu. Sandler’ın "Murder Mystery" adlı filminin geçen yıl ABD'de Netflix'in en popüler filmi olduğu söyleniyordu. Jennifer Aniston'la birlikte rol aldığı “Murder Mystery”, Sandler’ın “The Ridiculous 6”, “The Do-Over”, “Sandy Wexler”, “The Week Of” ve “Hubie Halloween” dahil olmak üzere altıncı Netflix filmiydi. Bunun yanı sıra, Sandler'ın en iyi performansı olduğu söylenen Uncut Gems'in yayın haklarını Netflix almış ve birçok ülkede yayına sokmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top