Hesabım
    Matt Damon, Steven Soderbergh İmzalı "No Sudden Move"a Katıldı

    Matt Damon'ın gelecek projesi No Sudden Move olacak.

    Steven Soderbergh'ün yönetmen koltuğuna oturacağı No Sudden Move'un oyuncu kadrosuna yıldız bir isim katıldı. Ridley Scott'ın The Last Duel'ında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Matt Damon, No Sudden Move'da rol alacak. Damon'ın canlandıracağı karakterin ayrıntıları henüz açıklanmadı.

    No Sudden Move'un oyuncu kadrosuna son olarak Ford V. Ferrari'de izlediğimiz Oscar ödüllü isim Matt Damon katıldı. Filmin diğer yıldız oyuncuları arasında Benicio Del ToroBrendan FraserAmy SeimetzNoah JupeDon CheadleJon Hamm,  David Harbour, Julia Fox ve Kieran Culkin bulunuyor. Steven Soderbergh, No Sudden Move için Ed Solomon ile işbirliği yapacak. Ed Solomon, geçtiğimiz aylarda Bill & Ted Face The Music'i izleyici karşısına çıkarmıştı. No Sudden Move, HBO Max streaming platformu üzerinden izleyicileriyle buluşacak. 

    Eski adı The Kill Switch olan suç ve dram türündeki No Sudden Move, bir eve saldırı düzenlemek için tutulan üç suçluya odaklanıyor. 1955 yılının Detroit'inde yaşayan azılı suçlular, düzenledikleri saldırının ardından yaşananlardan sonra dolandırıldıklarını düşünmeye ve dönemin politik tartışmaları ile bağlantılı ayrışmalar yaşamaya başlar. Ekip, bir dosyayı çalmak üzere görevlendirilir. Ancak olay yalnızca basit bir dosyayla sınırlı değildir. Planları tamamen kötü gider ve kendilerini görevlendiren kişiyi araştırmaya başlarlar. Yaşananlar, Detroit'te yaşanan ırkçılık olaylarının ve ayaklanmaların bir parçasıdır.

    Matt Damon'ın No Sudden Move filminin setinde yalnızca iki gün çalışacağı söyleniyor. Bu durumda rolünün küçük olduğunu söyleyebiliriz. No Sudden Move'un HBO Max'te ne zaman gösterime gireceği henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top