Hesabım
    Scott Derrickson, Blumhouse ve Universal ile "Black Phone"u Çekecek

    Doctor Strange yönetmeni Scott Derrickson'ın yeni projesi belli oldu.

    Sinister filmleri ve Doctor Strange ile tanınan Scott Derrickson'ın yeni projesi bir korku yapımı olacak. Derricson, Blumhouse ve Universal ile ortak olarak Black Phone ismini alan filmi hayata geçirecek. Yönetmen, gerilim ve korku filmi Black Phone için anlaşma imzaladı.

    Scott Derrickson son olarak Marvel Sinematik Evreni'nden yaratıcı farklılıklar nedeniyle ayrılmış ve kariyerini farklı bir şekilde devam ettirme kararı almıştı. Yönetmen, David Bowie'nin yer aldığı Labirent serisine devam filmi çekecek ve Chris Evans ile birlikte Bermuda Şeytan Üçgeni filminde çalışacak. Bu projelerin ne zaman hayata geçirileceği bilinmezken Derrickson, Universal ve Blumhouse ile bir anlaşmaya imza attı. Black Phone bir korku filmi olacak. Film, 2004'te okuyucu karşısına çıkan bir romandan uyarlanacak. 

    Joe Hill'in yazarı olduğu Black Phone romanının konusu şöyle: Imogene, genç ve güzel bir kadındır. Tıpkı bir film yıldızının havasına sahiptir ve bugüne kadar yapılmış tüm filmler hakkında bilgi sahibidir. Imogene aynı zamanda ölüdür ve 1945 yılında Rosebud Sineması'nda Alec Sheldon'ı bekliyordur. Arthur Roth ise büyük fikirleri olan yalnız bir çocuktur. Arthur kasabanın şişme çocuğudur. Francis mutsuz biridir. Eskiden şarkı söylediğinde herkesin merakla dinlediği bir insan olan Francis şimdilerde 8 fit uzunluğunda bir çekirgedir. John Finney, öldürülen birçok çocuğun arasında bodrumda kilitlidir. Yanında ise antika bir telefon vardır. Telefonun bağlantısı kesiktir. Ta ki bir gece telefonun zili çalana kadar.

    Scott Derrickson, Black Phone'un yönetmenliğini yanı sıra Robert Cargill ile birlikte senaristliğini de üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top