Hesabım
    Anthony Mackie, Kaybettiğimiz Oyuncu Chadwick Boseman'dan Bahsetti

    Anthony Mackie, Chadwick Boseman ile olan arkadaşlıklarını anlattı.

    Eylül ayında kaybettiğimiz yıldız oyuncu Chadwick Boseman, ölümünün şaşkınlığını atamayan Hollywood'daki meslektaşlarının gündemindeki yerini koruyor. Bu kez Boseman'ı uzun süredir tanıyan Anthony Mackie basın ile konuştu. Marvel'ın yıldızlarından Anthony Mackie, Boseman ile tanışıklığının 1990'lı yıllara dayandığından bahsetti.

    Chadwick Boseman yıllardır savaş verdiği kolon kanserine karşı mücadelesini geçtiğimiz aylarda kaybetmişti. Hayatını kaybeden oyuncu, tüm dünyadaki hayranlarını ve yakınlarını yasa boğmuştu. Birçok meslektaşı ve arkadaşı, Chadwick'i anmak üzere eski günlerden bahsetmişti. Şimdi ise Marvel'ın Falcon'ı Anthony Mackie bu konuyla ilgili konuştu. Mackie arkadaşı Chadwick Boseman'dan şu sözlerle bahsetti: "Chad ile ilgili birçok anım var. Arkadaş olarak ona çok değer veriyordum. Onunla ilk kez 1998 yılında tanıştım. Howard'a gittim ve bir tiyatro oyununu yönetiyordu. Kız arkadaşım aynı zamanda beni tiyatrodaki Elizabeth Catholic Collection'ı görmeye götürmüştü. O da orada odanın etrafında dönen bir ofis sandalyesindeydi. Kız arkadaşım 'Selam Chad, Juilliard'dan sınıf arkadaşım Anthony'yi seninle tanışmak istiyorum' dedi. 'Bekle, odaklanmaya çalışıyorum. Odağımı bozma' dedi. Odanın etrafında dönmeye devam etti ve ben 'Tanıştığımıza gerçekten(!) memnun oldum dostum.' dedim. O da 'Hemen hemen ben de' diyordu."

    Anthony Mackie'nin bahsettiği zamanlarda Chadwick Boseman 22, Mackie ise 20 yaşındaydı. Yani ikisi de oyunculuğa henüz başlamamıştı. Chadwick Boseman Marvel'a Captain America: Civil War ile 2016 yılında giriş yaptı. Anthony Mackie ise Captain America: Winter Soldier'dan bugüne Captain America'nın kalkanını miras alarak savaş veriyor. Oyuncunun The Falcon and The Winter Soldier dizisiyle Disney+'ta izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Son olarak Da 5 Bloods'ta izlediğimiz Chadwick Boseman'ın kariyeri Ma Rainey's Black Bottom filmi ile sona ermiş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top