Hesabım
    Michael Bay’in Salgın Filmi ‘Songbird’, Ev Sinemasına Geliyor

    Filmin direkt kiralama yöntemiyle yayınlanması kararlaştırıldı

    Herkesi kilit altında bırakan ölümcül bir salgını konu alan film için daha doğru zaman olamazdı. Hatta daha doğru ve etkilisii, herkesin evde daha çok zaman geçirdiği bir dönemde filmi direkt ev sinemasında yayınlamak. Michael Bay imzalı STX’in bilim kurgu gerilim filmi “Songbird” sinemalarda oynamayacak ve bunun yerine kiralama yöntemiyle evlere konuk olacak.

    11 Aralık'tan itibaren, Amerikalı izleyiciler filmi 48 saatlik bir süre için 19.99 dolara kiralayabilecek. STX, "Songbird ün isteğe bağlı birinci sınıf video çalışmasının ardından bir streaming platformuna gireceğini söyledi ancak hangisi olduğu konusunda bir açıklama yapmayı reddetti. Yakın zamanda hanghi platformun pazarlığı kazandığı açıklandığında, ülkemizdeki izleme seçeneği de büyük ihtimal ortaya çıkmış olacak.

    STXfilms Motion Picture Group Başkanı Adam Fogelson, "Pandemi, prodüksiyondan piyasaya sürülmeye kadar işimizin her yönünü etkiledi ama "Songbird", STX gibi çevik bir stüdyonun filmlerini başarılı kılmak için etkili ve karlı yollar bulabileceğini gösteriyor. Şov devam etmeli. "Songbird", izleyicileri koltuklarına sıkıca bağlayacak ve şu an yaşadıklarımız düşünüldüğünde fazlasıyla heyecan verecek bir film." dedi. Michael Bay tarafından üretilen “Songbird”, tamamen Koronavirüs krizi sırasında çekildi. Los Angeles'ta, sokaklar devam eden pandemi nedeniyle nispeten boşken çekilen ilk filmdi. Film, Covid-23 adı verilen mutasyona uğramış bir virüsün dünya nüfusunu kasıp kavurmaya devam ettiği yılları anlatıyor.

    Ülke çapında karantina dördüncü yılına uzanırken, enfekte olmuş Amerikalılar karantina kamplarına zorlanıyor. Distopyanın ortasında, virüse karşı bağışık olan bir kurye (KJ Apa), enfekte olduğuna inanılan bir sanatçıya (Sofia Carson) aşık olur. Adam Mason, filmi Simon Boyes'la birlikte yazdığı bir senaryodan yönetti. Songbird'de ayrıca; Craig Robinson, Bradley WhitfordDemi Moore ve Paul Walter Hauser rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top