Hesabım
    Fantastic Beasts'te Johnny Depp'in Yerine Oynayacak İsim Belli Oldu

    Bir süredir devam eden dedikodular sonunda resmileşti..

    Warner Bros. şirketi, çarşamba günü yaptığı açıklamada, Mads Mikkelsen'in “Fantastik Canavarlar 3”te seriden ayrılan orijinal yıldız Johnny Depp'in yerine kötü büyücü Gellert Grindelwald'ı oynayacağını duyurdu. Depp, bu ayın başlarında Warner Bros. tarafından Birleşik Krallık'taki hakaret ve şiddet davasının ardından istifa etmesi istendikten sonra seriden ayrılmıştı.

    "Fantastik Canavarlar" serisinin son bölümü şu anda Londra dışındaki Warner Bros. Studios Leavesden'de çekiliyor. Kaynaklara göre, Depp'in filmi bırakmasına ve rolünün yeniden düzenlenmesine rağmen, hiçbir sahnenin yeniden çekilmesine gerek olmayacak. Çekim takvimi bu ihtimale göre düzenlenmişti ve hali hazırda yeteri kadar zaman var. Filmin, Kasım 2021'de gösterime girmesi planlandıktan sonra devam eden salgın nedeniyle 2022 yazına ertelendi.

    Eddie Redmayne, “Fantastik Canavarlar” serisinde büyücü Newt Scamander olarak başrolde alıyor. Serinin diğer oyuncuları arasında Katherine Waterston, Dan FoglerJude Law ve Ezra Miller bulunuyor. David Yates, "Harry Potter" yazarı J.K. Rowling'in senaryosuna dayanan üçüncü filmi yönetmek için evrene geri dönüyor. Rowling, "Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar?" adlı kitabından ilham aldı.

    "Fantastic Beasts 3", "Captain Marvel 2"den bir hafta sonra, 15 Temmuz 2022'de gösterime girecek. Serinin en son filmi "Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald" Ekim 2018'de gösterime girdi ve dünya çapında 654,8 milyon dolar hasılat elde etti. Mads Mikkelsen son olarak Doug Liman'ın yönettiği “Chaos Walking” filminin çekimlerini tamamladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top