Hesabım
    Aubrey Plaza, Jason Statham'lı Guy Ritchie Filminde!

    Başarılı oyuncu merakla beklenen suç filminin kadrosunda..

    Yakın zamanda "Happiest Season" filmindeki performansıyla göze çarpan başarılı oyuncu Aubrey Plaza, Guy Ritchie’nin eski adı "Five Eyes" olan adsız geriliminde Jason Statham'la birlikte rol alacak. Statham, dünya düzenini bozmakla tehdit eden ölümcül bir silahın izini sürmek ve satışını durdurmak için küresel istihbarat ittifakı Five Eyes tarafından işe alınan bir ajanı canlandıracak.

    Ajan, isteksizce, yetenekli ve rütbeli bir CIA uzmanıyla eşleştirilerek, milyarder bir silah tüccarının suç ağına sızmak için dünyayı dolaşacağı bir göreve başlayacak. Miramax prodüksiyon finansman sağlıyor ve STX filmi dağıtıyor. Ritchie, yönetmenliğini ve yapımcılığını, daha önce de birçok kez çalıştığı Ivan Atkinson ve Marn Davies'in yazdığı ve Ritchie'nin revize ettiği bir senaryodan yapacak. Atkinson ayrıca Miramax için Bill Block'la birlikte prodüktörlük yapacak.

    CAA Media Finance finansmanı anlaşmalarını tamamladı ve ABD, İngiltere ve İrlanda dağıtım planlarına aracılık etti. STX Films, filmi doğrudan ABD, İngiltere ve İrlanda'da dağıtacak ve STX International, Toronto Film Festivali'nde yabancı alıcılara satış için sunacak. STX, son olarak yine Ritchie’nin yönettiği, dünya çapındaki gişelerde 115 milyon dolar hasılat yapan son filmi "The Gentlemen"ın da arkasındaydı.

    Plaza, Clea DuVall’ın yılbaşı romantik komedisi "Happiest Season"daki performansıyla güçlü eleştiriler aldı. Daha sonra Christopher Abbott, Sarah Gadon, Paola Lázaro ve Grantham Coleman'la birlikte komedi gerilim filmi “Black Bear”de görünecek ve filmin, Momentum Pictures tarafından 4 Aralık'ta yayınlanması planlanıyor. Plaza ayrıca, Michael Caine'le birlikte rol aldığı Lina Roessler'in "Best Sellers" filmini de tamamladı. Plaza, 2009'dan 2015'e kadar yayınlanan NBC sitcomu “Parks and Recreation”da April Ludgate olarak büyük hayran kitlesine ulaştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top