Hesabım
    Alex Garland, A24 İçin Yeniden Kamera Arkasına Geçecek

    Garland, yeni filminin başrolünü de buldu..

    A24

    Alex Garland’ın prestijli televizyon dünyasına ilk girişimi olan “Devs”ten sonra, yazar-yönetmen küçük ekrana takılıp başka bir TV projesinde çalışacakmış gibi görünüyordu. Görünüşe göre, bu plan değişti, çünkü Garland'ın bir sonraki uzun metrajlı filmini kurduğu ve stüdyosuyla, başrol oyuncusunu çoktan bulduğu ortaya çıktı.

    Deadline'a göre, Alex Garland, A24 ile ortak olacak yeni bir film olan “Men” üzerinde çalışıyor. Haberler sadece bununla sınırlı değil, Garland, filminin başrolü için görüşmelerde olduğu Jessie Buckley'i tercih etti ve anlaşma çok yakın. Ek olarak, Rory Kinnear'ın da filmde bir rol aldığı bildirildi. Rapor, "Men"in, eski kocasının ölümünden sonra İngiltere kırsalına tek başına seyahat eden bir kadının hikayesini anlattığını bildiriyor. Robotlardan, canavarlardan, uzaylılardan veya bir Garland projesinin ayırt edici özelliği haline gelen diğer bilimkurgu unsurlarından bu kez söz etmek güç. Tabii ki, geliştirme sürecinin erken dönemi olduğu için her türlü sürprize hazır olmalıyız.

    Bununla birlikte, yönetmen, Birleşik Krallık'ta geçecek olan “düşük bütçeli bir korku filmi” üzerinde çalıştığını açıkladı. Jesse Buckley, muhtemelen en son filmi I’m Thinking of Ending Things'teki rolüyle tanınıyor. Ayrıca, "Fargo", "Wild Rose" ve "Beast" gibi projelerde çığır açan roller üstlendi. En heyecan verici gelecek vaat eden oyunculardan biri ve Garland’ın Natalie Portman, Alicia Vikander ve Sonoya Mizuno gibi önceki filmlerindeki güçlü aktrisler kalıbına kesinlikle uyuyor.

    Kinnear, yıllar boyunca bir dizi büyük projede yer almış deneyimli bir aktörd. Bond serisinin yeni bölümü "No Time to Die" da dahil olmak üzere Daniel Craig dönemi filmlerinde yer alıyor. Ayrıca "Penny Dreadful" ve "The Imitation Game"de rol aldı. Filmin prodüksiyonunun ne zaman başlayacağı ve A24'ün ne zaman dağıtım yapmak isteyebileceği belli değil. Salgın hala çıkış tarihlerini ve set programlarını etkiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top