Hesabım
    Kevin Feige’nin Çekeceği ‘Star Wars’ Filminin Yazarı Belli Oldu

    Fantastik film ve dizilerin tanınmış senaristi diziye dahil oldu..

    Marvel Stüdyoları şefi Kevin Feige’in merakla beklenen “Star Wars” projesi, “Loki” baş yapımcı ve yazarı Michael Waldron'un senaryoyu yazmak için imza atmasıyla büyük bir adım attı. Waldron’un "Star Wars" filmindeki çalışması, Disney'le imzaladığı daha büyük bir anlaşmanın parçası ve şirket, canlı aksiyon bölümleriyle uzun vadeli bir ilişki öneriyor.

    Disney Plus dizisi “Loki”deki görevlerinin yanı sıra, Waldron kısa süre önce Marvel Stüdyoları'nın “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” filmini yazdı. Waldron, "Rick and Morty" ve "Community"de dahil olmak üzere, Dan Harmon için çeşitli projeler üzerinde çalışırak ün kazandı ve kariyerini geliştirdi. Yakın zamanda, Stephen Amell ve Alexander Ludwig'in başrollerini paylaştığı profesyonel güreşçilerden oluşan bir aile hakkında Starz draması “Heels”in baş yapımcılığını ve eş yazarlığını yaptı.

    Disney ilk olarak Feige'in Eylül 2019'da bir "Yıldız Savaşları" filmi geliştirdiğini doğruladı. Bu arada Lucasfilm, Disney Plus için Yıldız Savaşları listesini agresif bir şekilde genişletti. Aralık 2020'de Disney’in Investor Day sunumu sırasında Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy, "The Mandalorian"ın başarısının ardından yayıncı için 10 dizi daha geliştirildiğini duyurdu. Buna karşın şirket, bahsi geçen "Star Wars" filmi hakkında çok daha muhafazakar davrandı.

    Aynı sunumda, Kennedy sadece iki yeni “Star Wars” filmini resmen duyurdu. İlki “Rogue Squadron” adındaki Patty Jenkins tarafından yönetilecek Aralık 2023'te yayınlanacak film. Diğeri ise, işimdilik ismi olmayan Waititi ve Krysty Wilson-Cairns (1917) tarafından yazılan bir senaryodan Taika Waititi tarafından yönetilecek bir film olacak. Ancak Kennedy, Feige'in projesinden ya da başka bir filmden bahsetmedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top