Hesabım
    Gina Torres, Neden Ölen Karakterlerin "Matrix 4"te Geri Döndüğünü Merak Ediyor

    Gina Torres, Matrix serisi hakkında konuştu.

    Matrix Revolutions ve Matrix Reloaded'da Cas karakteriyle karşımıza çıkan Gina Torres, aklındaki Matrix 4 sorularından bahsetti. Lana Wachowski'nin Matrix 4'te ölen karakterlerden Neo ve Trinity'yi geri getireceği biliniyor. Torres, ölen karakterlerin neden döndüğü sorusuna cevap arıyor.

    Suits, Hannibal, Angel, Firefly gibi yapımlardan tanıdığımız Gina Torres, Matrix 4 ile ilgili bir konuyu gündeme getirdi. Oyuncu, karakterleri ölmüş olan Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un nasıl Matrix 4'te nasıl rol alabildikleri sorusunu yöneltti. Torres şu sözleri sarf etti: "Sert olmaya çalışmıyorum, ama öldüklerine inandığım insanlar filmde yer alıyor. Söyleyebileceğim tek şey bu. Nerede dahil olacaklarını merak ediyorum. Başlangıç noktaları ne olacak ve zaten her şeyi anlatmaları nedeniyle nasıl bir hikayeye ihtiyaç duyacaklar?"

    Matrix 4'ün konusuyla ilgili henüz hiçbir detay verilmedi. Bu nedenle Gina Torres'in soruları her hayranın aklında bulunuyor. Filmin yıldızı Jessica Henwick olacak ve söylenilenlere göre karakteri Neo'ya benzeyecek. Ayrıca Keanu Reeves, Carrie Anne Moss, Yahya Abdul Mateen IINeil Patrick HarrisJonathan GroffPriyanka ChopraJada Pinkett Smith gibi yıldız isimler Matrix 4'te yer alacak.

    Matrix 4, 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Amerika'da ve platformun bulunduğu diğer ülkelerde ise HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top