Hesabım
    Guy Ritchie'nin Türkiye'de Geçen Filmi İçin Hugh Grant ile Görüşme Yapılıyor

    Five Eyes filminin oyuncu kadrosu genişliyor.

    Guy Ritchie'nin "The Gentlemen"'ın ardından hayata geçirmeyi planladığı yeni filmi Five Eyes'dan yeni haberler bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosuna katılması üzerine yıldız isim Hugh Grant ile görüşmelerin devam ettiği açıklandı. Josh Hartnett ile yapılan görüşmeler geçtiğimiz hafta sonuçlanmıştı. Grant konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

    Hugh Grant, The Gentlemen filminde Fletcher karakterine hayat vermişti. Guy Ritchie'nin The Gentlemen ile birleştireceği bir film dünyası yaratıp yaratmayacağı bilinmiyor. Yani Hugh Grant karşımıza Fletcher olarak ya da bambaşka bir karakterle çıkabilir. Ritchie, Five Eyes'ı Ivan Atkinson ve Marn Davies ile birlikte yazdı. Five Eyes, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınan M16 ajanı Orson Fortune’u takip ediyor. CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşması zorunda kalır.

    Söylenenlere göre yönetmen Five Eyes filmini Katar ve Türkiye'de çekecek. Filmin oyuncu kadrosunda Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Harnett ve Cary Elwes bulunuyor. Film için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi. Hugh Grant'i son olarak Nicole Kidman ile birlikte HBO yapımı The Undoing dizisinde ve Netflix yapımı mockumentary 2020 Bit Artık'ta izleme şansı yakalamıştık. Oyuncunun şimdilerde yeni bir projesi görünmüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top