Hesabım
    Naomi Watts, Malgorzata Szumowska’nın Yeni Filminde Başrolde!

    Filmin dünya hakları Sony Pictures'ın oldu..

    Naomi Watts, Bleecker Street ve Sony Pictures Worldwide Acquisitions yapımı, Polonyalı yönetmen Malgorzata Szumowska'nın (“Never Gonna Snow Again”) merakla beklenen yeni filmi “Infinite Storm”un başrolünde yer alacak. Bleecker Street, filmin uluslararası haklarını Sony Pictures Worldwide Acquisitions ile yönetecek ve ABD haklarını alacak.

    Prodüksiyon bu ayın sonunda başlayacak. "Infinite Storm", Josh Rollins tarafından yazıldı ve Ty Gagne'nin tek kişilik bir anne, hemşire ve dağ rehberi Pam Bales'in hikayesini anlattığı "High Places: Footprints in the Snow Lead, To an Emotional Rescue" adlı makalesine dayanıyor. Kar fırtınasına yakalandığında Washington Dağı'na tırmanarak bir yabancının cüretkar bir şekilde kurtarılmasına yardım etti. "Infinite Storm"un yapımcılığını Maven Screen Media'dan Celine Rattray, Trudie Styler ve Jenny Halper, JamTart Productions, ve Michael Sobiloff yapıyor. 

    Bu hikaye, bir kadının kendini keşfetme yolculuğuyla başlıyor ve üzücü bir hayatta kalma hikayesine dönüşüyor.  Szumowska’nın son filmi "Never Gonna Snow Again", Polonya adına Oscar'da uluslararası film kategorisinde aday adayı. Daha önce 2013'te "In The Name Of"la Berlin'de Teddy Ödülü, 2015'te "Body" için Berlinale Gümüş Ayı ve 2017'de "Mug"la Berlinale Büyük Jüri Ödülü'nü kazandı.

    Szumowska, “Sony, Bleecker, Maven gibi harika ortaklarla ve tabii ki hayranlık duyduğum ve uzun süredir birlikte çalışmak istediğim Naomi Watts'la çalışmaktan çok memnunum. Pam, yolculuğu sürükleyici ve umut dolu, ender ve cesur bir kadın. Josh, bu karanlıkta çok ihtiyaç duyulan hayatta kalma arzusu hakkında güçlü ve duygusal bir hikaye hazırladı. Başlamak için sabırsızlanıyorum." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top