Hesabım
    Naomi Watts’lı ‘Penguin Bloom’ Hangi Platformda Yayınlanacak?

    Filmin yayın hakları için anlaşma tamam..

    Naomi Watts liderliğindeki Toronto Uluslararası Film Festivali filmi "Penguin Bloom", önemli bölgeler için Netflix tarafından satın alındı. Yayıncı, filmi Kuzey Amerika, İngiltere, Fransa ve Asya'daki belirli ülkelerde 27 Ocak'ta gösterecek. Oscar adayı Watts, ailesiyle birlikte tatile çıktıklarında, göğsünden aşağısına kadar felç olan, aktif ve enerjik Avustralyalı anne Samantha Bloom'un gerçek hayatta kalma öyküsünde başrolde yer alıyor.

    İlerleme mücadelesine, çocuklarının eve getirdiği Penguin adlı yaralı yavru saksağan yardımcı olur. Glendyn Ivin filmin yönetmeni. Shaun Grant ve Harry Cripps’in senaryoyu Bloom’un kocası Cameron Bloom ve Bradley Trevor Greive’in kitabından uyarladı. Andrew Lincoln, Jacki Weaver, Rachel House, Leeanna Walsman, Lisa Hensley, Griffin Murray-Johnston, Felix Cameron ve Abe Clifford-Barr oyuncu kadrosunun diğer önemli isimleri.

    Ivin, Cannes'da Altın Palmiye ödülüne layık görülen kısa film “Cracker Bag” ve “Last Ride”ı yönetti. TV çalışmaları arasında "Puberty Blues", "A Beautiful Lie", "Safe Harbor" ve "The Cry" yer alıyor. Film, Emma Cooper, Made Up Stories adına Bruna Papandrea, Steve Hutensky ve Jodi Matterson'la birlikte Jam Tart Films adına yapımcılık yapan Naomi Watts'tan geliyor. Yapımcılar ortak  açıklamada; "Hepimiz Sam’in öyküsünün yaşamı onaylayan doğasına ve inkar edilemez ruhuna aşık olduk. Penguin hayatlarına girdikten sonra ailesiyle birlikte yaşadığı duygusal yolculuk unutulmaz. Netflix gibi harika bir ortağımız var ve dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere "Penguin Bloom"u getirecekleri için çok memnunuz" dedi.

    Ek prodüksiyon şirketleri arasında Screen Australia Presents, Endeavor Content, Roadshow Films, Broadtalk Productions ve Create NSW yer alıyor. Yönetici yapımcılar arasında Blooms, Sonia Amoroso, George Kekeli, Meryl Metni, Ricci Swart, Greive, Joel Pearlman, Edwina Waddy ve Jill Bilcock yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top