Hesabım
    Ryan Reynolds, "Deadpool"un 5. Yılını Hayran Mektubuyla Kutladı

    Reynolds, hayranına daha önce gönderemediği cevabı da paylaştı..

    Ryan Reynolds, cumartesi günü Deadpool'un beşinci yıl dönümünü, 2016 yapımı filmin yayınlanmasından kısa bir süre sonra bir hayranına cevaben kaleme aldığı "kayıp" bir mektubu paylaşarak kutladı. Film, büyük bir gişe başarısıydı, çünkü Marvel hayranları komik, şiddetli, küfürlü çizgi roman karakterinin büyük ekranda hak ettiği yeri alması için yıllardır istekliydiler.

    Reynolds, hayranların gözündeki tek oyuncu seçimdi. Gerçek hayatta da her zaman şakacı olan Reynolds, tıpkı karakteri gibi, olayı markaya özgü komik esprilerle paylaşmaktan kendini alamadı. Reynolds, sosyal medya aracılığıyla "Beş yıl sonra, hala Deadpool hayranlarına hayranlık duyuyorum. Hunter bana bu mektubu #Deadpool yayınlandıktan ve bir şekilde yanıtım hiç postalanmadıktan önce yazdı." dedi.

    Reynolds'un gönderisinde iki mektup vardı: Biri Hunter'dan gelen ve diğeri Reynolds'tan bir cevap. Her iki mektup da 2016 tarihli. Hunter, Reynolds'a film için teşekkür etti ve Deadpool hayranlarının, karakterin sonunda çizgi roman dışında hak ettiği bir R filme sahip olduğu için mutlu olduğunu belirten cümleler yazdı. Reynolds'un "kayıp" cevabı ise, Hunter'a teşekkür ve bolca espri içeriyordu.

    Bu arada, Deadpool artık holdingin 20th Century Fox'u satın almasıyla birlikte bir Disney karakteri. Hayranlar merakla Deadpool 3 ile ilgili haber bekliyor. Deadpool'un ilk filmi 2016 yılında, ikinci filmiyse 2018 yılında yayınlandı ve her iki film de büyük bir gişe başarısı olarak sonuçlandı. Üçüncü film için tarihi belirsizlik ise hala sürüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top