Hesabım
    Eva Green ve Mark Strong, Psikolojik Gerilim Filminde Buluşuyor

    Filmin prodüksiyonu, yakın tarihte İrlanda'da başladı..

    Eva GreenMark Strong ve Chai Fonacier, "Vivarium" filminini yönetmeni Lorcan Finnegan’ın şu anda İrlanda’da yapım aşamasında olan psikolojik gerilim filmi "Nocebo"nun kadrosuna katıldı. İrlanda ve Filipinler arasındaki ilk ortak yapım olan film, gizemli bir hastalıktan muzdarip bir moda tasarımcısını (Green) konu alıyor. Filipinli bir bakıcı yardım gelene kadar doktorları şaşırtıp, kocasını (Strong) kızdıran ve korkunç bir gerçeği ortaya çıkaran geleneksel halk ilaçları kullanıyor.

    Londra ve Manila arasında geçen filmin temaları, tüketim, insan sömürüsü ve hızlı moda endüstrisinin yanı sıra fiziksel bedene zarar verip vermeyeceğine karar verme noktasında beynin gücünü araştırıyor. "Nocebo", "plasebo"nun zıttıdır ve bir hasta tarafında olumsuz düşünmenin daha olumsuz bir sonuca götürmesine atıfta bulunur.

    Finnegan’ın sık sık birlikte çalıştığı Garret Shanley tarafından yazılan film, Wild Swim Films’den Emily Leo ve Lovely Productions’dan Brunella Cocchiglia’nın yanı sıra Filipinli ortak yapımcılar Bianca Balbuena ve Epic Media’dan Bradley Liew’den geliyor. Finnegan'la daha önce “Vivarium” ve “Without Name” filmlerinde işbirliği yapan XYZ Films, önümüzdeki haftanın Avrupa Film Pazarı'nda uluslararası satışları yönetecek ve filmin yönetici yapımcılığını üstlenecek.

    “Nocebo”, XYZ Films, Media Finance Capital ve Filipinler Film Geliştirme Konseyi ile birlikte filmi finanse eden Screen Ireland tarafından geliştirildi. En çok “Casino Royale”, "The Dreamers" ve “Penny Dreadful”daki rolleriyle tanınan Eva Green, kısa süre önce Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri yapılan ve en iyi kadın oyuncu ödülü kazandığı “Proxima”da rol aldı. Strong ise, “1917”, “Tinker Tailor Soldier Spy”, “Shazam”, “Zero Dark Thirty”, "Rocknrolla" ve “The Kingsman” serilerindeki rolleriyle tanınan, SAG ve BAFTA adayı bir aktör. Yıldız oyuncu yakında çıkacak olan “Cruella” ve Sky draması “Temple”ın başrolünü üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top