Hesabım
    Bilim-Kurgu Gerilimi "Voyagers"tan Fragman!

    Yıldızlar topluluğu filmden ilk fragman yayında..

    İster "Lord of the Flies", ister yakında çıkacak olan "Voyagers" filmi olsun, gençlerin sorun yaşayabilecek karakterler olduğunu bilim kurgu ve kurmaca filmlerde defalarca gördük. Fırsat verilirse, kuralları çiğneyecek ve her türlü kargaşaya neden olacak karakterler bu fhikayelerin temelini oluşturur. Öyleyse, belki de en iyi eylem, onları bir uzay gemisine bindirip başka bir gezegene göndermektir? "Voyagers" hikayesi böyle bir izlenimle ilk fragmanını yayınladı.

    Tanıtım fragmanında görüldüğü gibi film, uzak bir gezegeni kolonileştirmek için bir göreve gönderilen bir grup genç erkek ve kadının hikayesini anlatıyor. Elbette gençler, kuralları çiğnemeye ve en temel dürtülerine ve arzularına teslim olmaya başladıkça işler planlanlandığı şekilde ilerlemiyor, bu da doğal olarak erotizm ve şiddete yol açıyor.

    Bilim-kurgu gerilim filminin kadrosunda Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead, Chanté Adams, Isaac Hempstead Wright, Viveik Kalra, Archie Madekwe, Quintessa Swindell, Madison Hu ve Colin Farrell yer alıyor. "Voyagers", Neil Burger tarafından yazıldı ve yönetildi. Burger, en çok “The Illusionist”, “Limitless”, “Divergent” ve “The Upside” gibi filmlerle tanınıyor. Ayrıca "Billions"ın bölümlerini de yönetti.

    "Voyagers", 9 Nisan'da vizyona giriyor. Filmin resmi özetine göre; İnsan ırkının geleceği tehlikedeyken, zeka ve itaat için yetiştirilmiş bir grup genç erkek ve kadın, uzak bir gezegeni kolonileştirmek için bir keşif yolculuğuna çıkar. Ancak görevle ilgili rahatsız edici sırları ortaya çıkardıklarında, eğitimlerine meydan okurlar ve en ilkel doğalarını keşfetmeye başlarlar. Gemideki yaşam kaosa dönüşürken, korku, şehvet ve doyumsuz güç açlığı tarafından tüketilirler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top