Hesabım
    Oscar Ödüllü Yönetmen Danis Tanovic, Komedi Dizisi Hazırlıyor

    Tanovic, ikinci dizisiyle TV dünyasında ilerliyor..

    Courtesy of Firefly Prods.

    Oscar ödüllü yönetmen Danis Tanovic ("No Man’s Land"), şu anda Sırbistan’ın Firefly Prods ve Macaristan’ın Joyrider yapım şirketleri tarafından geliştirilen üst düzey komedi-drama dizisi "Frust"a katıldı. Altı bölümlük dizi, tanınmak için mücadele eden genç bir yazarın hikayesini anlatıyor. Yazar, mahallesini terörize eden küçük bir suçluyu yanlışlıkla vurduktan sonra aniden yerel bir ün kazanır ve hayatı değişir.

    Serinin prodüksiyonu 2022 için planlanıyor. "Frust", Ivana Mikovic ve Boban Jevtic'in ortak kurduğu Belgrad merkezli prodüksiyon ekibi Firefly tarafından Avrupa Film Pazarı'nda sunulan bir dizi proje arasında yer alıyor. Ayrıca, Srdan Golubović'in hit filmine dayanan ve ailesi tehdit edildiğinde yerel bir suçluyu isteksizce öldüren yetenekli bir amatör tetikçinin hikayesini anlatan altı bölümlük "Absolute 100" geliştirme aşamasında. Geçen yıl Berlinale’nin Panorama yan bölümünde “Father” dizisi ortaya çıkarılan Golubović, yönetmenler ekibine liderlik edecek.

    Gerçek hayattaki olaylardan ilham alana bir diğer dizi "Black Wedding" ise ücra bir köydeki kanlı bir katliamı araştırırken kendisini karanlık güçlere karşı savaşta bulan bir polis müfettişini konu alan 10 bölümlük bir dizi. Şu anda post prodüksiyon aşamasında olan dizi, ekim ayında yerel olarak yayınlanmadan önce yaz döneminde Saraybosna Film Festivali'nde gösterilecek.

    Şirket ayrıca, Slobodan Miloseviç'in tutuklanmasından önceki günlerde geçen ve bu ay yerel olarak prömiyer yapacak olan beş bölümlük tarihi bir dizi olan "The Family"nin uluslararası satışlarını da araştırıyor. Salgına rağmen Firefly'ın 2021 için iddialı planları var. Şirket, Belgrad'da yeni bir stüdyo kompleksi inşa etmenin yanı sıra altı bölümlük bilim kurgu gençlik dizisi “Blok 27” ve 10 bölümlük “The Children of Evil” filmlerini çekecek. Ayrıca, uluslararası pazar için “Rabies” ve “Gorilla” serilerini geliştirmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top