Hesabım
    Kevin Feige, Chris Evans Dedikodularına Noktayı Koydu

    Chris Evans, Marvel'a dönüyor mu?

    Chris Evans'ın Marvel Sinematik Evreni'ne döneceği dedikodu olarak bir süredir konuşuluyor. Ancak bunun gerçeklik payı konusunda resmi bir açıklama bugüne kadar yapılmadı. Şimdi ise Kevin Feige, kısa bir açıklamada bulunarak konuya noktayı koymuş gibi görünüyor.

    Ya19 Mart tarihinde The Falcon and The Winter Soldier dizisi gösterimini yapmaya başlayacak. Avengers: Endgame filminde Captain America'nın meşhur kalkanını Falcon'a emanet ettiği biliniyor. Falcon'un yeni Captain America olup olmayacağını bilemeyiz, ama bu olayın kahramanı önemli bir konuma taşıdığını söyleyebiliriz. Bu sırada Chris Evans'ın Marvel'a küçük bir rolle de olsa geri döneceği konuşuluyor. Ama bu dönüş hakkında Evans haberi olmadığını söylüyor. Kevin Feige ise şu sözlerle bu konu hakkında konuştu:

    "Nadiren hiçbir şeye hayır cevabını veririm. Çünkü işlerin nasıl ilerlediği konusunda hep şaşırmışımdır. Ama bu dedikoduyu bence Chris Evans hızla yok etti." Böylelikle Evans'ın kesin olarak Marvel'da en azından yakın zamanda görüşmeyeceği ortaya çıkmış oldu. Captain America'yı son olarak Avengers: Endgame'de izlemiştik. Kahraman, gelecekteki işlerini bitirmesi ve Thanos'a karşı olan savaşın sona ermesinin ardından geçmişe dönüp alternatif bir zaman diliminde mutlu bir yaşam sürmüştü. Kendi zamanına döndüğünde ise onu yaşlanmış bir şekilde görmüştük.

    Anlaşması yenilenmeyecek oyuncular arasında Robert Downey Jr. ve Scarlett Johansson bulunuyor. Hawkeye, Scarlet Witch, Loki, Thor gibi kahramanlar kaldıkları yerden maceraya devam edecekler. Ayrıca She HulkMoon KnightMs. Marvel gibi dizilerle yeni kahramanlara sahip olacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top