Hesabım
    Disney, ‘Black Widow’ ve Diğer Yeni Filmlerin Gösterim Tarihlerini Açıkladı

    Disney Plus, bazı filmleri salon gösterimleriyle aynı gün yayınlayacak..

    ABD'de sinemalar yavaş yavaş toparlanmaya başlasa bile, Hollywood stüdyolarının gişe rekorları kıran en büyük umutlarını beyaz perdede göstermeye henüz hazır olmadığı görülüyor. Tüm bunların ışığında Disney, yaklaşan gösterim listesini büyük ölçüde elden geçirdi ve "Black Widow", "Cruella", "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", Pixar filmi "Luca" ve diğerlerinin yayın planlarını değiştirdi.

    Alınan en önemli karar, "Black Widow" ve "Cruella"nın artık Disney Plus'ta gösterime girecek olması. İki film aynı zamanda sinemalarda gösterime girecek. "Cruella", 28 Mayıs'ta planlandığı gibi geliyor, "Black Widow" ise iki ay ertelendi ve 7 Mayıs yerine 9 Temmuz'da piyasaya sürülecek. Her iki yapım da 30 $ kiralama ücretiyle Disney Plus'ın Premier Access içeriğinde sunulacak. "Black Widow" için zamanlama değişikliği, Marvel’in daha önce temmuz ayı için belirlenen "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings"in 3 Eylül’e geri döndüğü anlamına geliyor. Filme, geleneksel bir salon gösterimi yapılması bekleniyor.

    Bu arada, Pixar’ın animasyonlu büyüme macerası “Luca”, sinemalarda oynamayacak ve bunun yerine 18 Haziran'da ek ücret olmaksızın yalnızca Disney Plus'ta gösterilecek. İnternet yayınına yönelik muazzam değişime rağmen, Disney sinemalardan tamamen vazgeçmeyi planlamıyor. "Free Guy" (13 Ağustos), "The King's Man" (22 Aralık), "Deep Water" ( 14 Ocak 2022) ve “Death on the Nile” (11 Şubat 2022) şimdilik yapılan planda, sadece sinemalarda yer alacak.

    Disney Media and Entertainment dağıtım başkanı Kareem Daniel, duyurunun tüketicilere seçim yapma ve izleyicilerin değişen tercihlerine hizmet etme konusundaki amaçlarını yansıttığını söyledi. Daniel, "Küresel salgından kurtulmaya başlayan dinamik bir pazarda esnek bir dağıtım stratejisinden yararlanarak, The Walt Disney Company’nin benzersiz hikaye anlatımını dünyanın dört bir yanındaki hayranlara ve ailelere sunmak için en iyi seçenekleri kullanmaya devam edeceğiz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top