Hesabım
    Arrow Yıldızı "Katie Cassidy", Mel Gibson'lı ‘Agent Game’in Kadrosunda

    Aksiyon filminin kadrosuna bir yıldız daha..

    Arrow yıldızlarından Katie Cassidy, daha önce adı duyurulan Dermot Mulroney, Katherine McNamara, Rhys Coiro, Annie Ilonzeh ve Mel Gibson'la birlikte oynamak için Agent Game'in kadrosuna eklendi. Grant S. Johnson filmi Mike Langer ve Tyler W. Konney'nin senaryosundan yönetiyor. Filmde Mulroney, yabancı uyruklu kişileri sorgulama için alıkoyma ve yeniden yerleştirme misyonlarına katılan bir CIA görevlisi olan Harris'i canlandırıyor.

    Washington'daki siyasi bir değişim, müttefiklerini düşmana çevirdiğinde, Harris kendisini bir tutuklu cinayetinin günah keçisi olarak bulur ve acımasız bir çift yönlü ajan (Ilonzeh) tarafından yönetilen bir grup (McNamara ve Coiro) onu getirmek için gönderilmek zorunda kalır. Filmin aksiyon dolu anları ve kedi fare kovalamacası bu hamleden sonra başlar.

    Mel Gibson, filmde, casusu yakalamak için izinsiz gizli operasyonu yürüten bir istihbarat görevlisi olarak yer alıyor. Konney, filmin prodüksiyonunu aynı zamanda dünya çapında satışları da yapan Taylor & Dodge şirketi adı altında yapıyor. CW’nin Arrowverse'indeki Laurel Lance ve Black Siren rolüyle tanınan Cassidy, The Flash, Vixen ve Gossip Girl dizilerinde performanslarıyla da tanınıyor. 

    Mel Gibson, 2000'li yılların başını skandallarla geçirmiş ve Hollywood'da boykotlu hale gelmişti. 2010'lu yıllarda geri dönen ve yönetmen olarak Hacksaw Ridge filmiyle Oscar adaylığı elde eden Gibson, son yıllarda oyunculuk için de bir tempo kazanmış durumda. Hali hazırda 4 projeyle biirlikte ilgilenen oyuncu, bir yandan da Wil Bunch'ın yeniden çevrimini yönetmeye hazırlanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top