Hesabım
    Ray Fisher, Cyborg'un The Flash'ten Çıkarılmasıyla İlgili Konuştu

    Cyborg, The Flash'te görülmeyecek.

    Ray Fisher'ın DC ve Warner Bros ile arasının ciddi anlamda açık olduğu biliniyor. Bu nedenle Fisher, sık sık sosyal medya üzerinden özellikle DC'nin başkanı Walter Hamada'ya olan kızgınlığını dile getiriyordu. Joss Whedon ile yaşanan ve psikolojik şiddet içeren durumların iyi araştırılmaması Ray Fisher'ın daha çok konuşmasına neden olmuştu. Oyuncunun zaten bir DC filminde Hamada yer aldığı sürece rol almak istemediği biliniyordu. Şimdi ise The Flash filminden yok edilmesi üzerine konuştu.

    Justice League'de Cyborg olarak tanıdığımız Ray Fisher şu sözleri sarf etti: "Farkına vardığım zamandan beri hiç The Flash filminin Cyborg'un görülmediği versiyonunu görmedim. Ve Rick'in tarafından bakarsak bence böyle belirgin bir bakış açısı Cyborg için harika olurdu ve bizim solo filmi keşfetmemiz için de harika olurdu. Yalnızca aksiyon için değil. Çünkü hikayesi gerçekten duygusal ve anlamlı. Geçen yıl Andy Muschietti ile harika bir diyalogumuz oldu. Senaryonun olduğu hali çok iyiydi. Onlar için en iyisini diliyorum."

    The Flash filminin konusu henüz açıklanmadı. Ama filmde zamanda yolculuk ve çoklu evren temalarının kullanılacağı biliniyor. Ezra Miller'ı Barry Allen, Kiersey Clemons'ı Iris West, Ron Livingston'ı Henry Allen, Maribel Verdu'yu Nora Allen, Sasha Calle'yi ise Supergirl olarak izleyeceğiz. Ayrıca Ben Affleck ve Michael Keaton'ın Batman olarak filmde görülmesi umut ediliyor.

    The Flash'ın çekimlerine Nisan ayı içerisinde başlanacak. Filmin 4 Kasım 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top