Hesabım
    Ashley Judd, Genç Yetişkin Draması ‘#FBF’te Başrol Oynayacak

    Film, "Searching" filminin izinden gidecek..

    Astrid Stawiarz/Getty Images

    Ashley Judd, neredeyse tamamen akıllı telefonlarda ve bilgisayar ekranlarında geçen bir film olan, “#FBF”te başrol oynayacak. Başlangıçta John Cho ile birlikte “Searching” gibi filmlerde görülen format, pandemi nedeniyle artık bir yönteme dönüştü ve oyuncuların Los Angeles, Nashville, Anaheim, New York'taki evlerinde çekim yapabilmelerine göre ayarlandı.

    "#FBF", New Jersey'deki babasını ziyaret etmek için yanlışlıkla annesinin (Judd) dizüstü bilgisayarını yanına alan genç Annie'yi (Cree Cicchino) anlatıyor. Annie, kısa süre sonra dizüstü bilgisayar yardımıyla o gün annesi gibi davranması gerektiğini ve bu sayede ebeveynlerinin evliliğini düzeltebileceğini fark eder.  Onları Florida'dan geri dönmeye teşvik etmesi için ihtiyaç duyduğu her şeyin bu olduğunu düşünür.

    İlyssa Goodman, filmi Ashley Peter'la yazdığı bir senaryodan yönetiyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Kylee Russell ("Z-O-M-B-I-E-S"), Emily Skinner ("Andi Mack"), Ciara Riley Wilson ("Kim Possible"), David Barerra ("Generation Kill") ve Maria Canals-Barerra ("Waverly Wizards of Waverly") yer alıyor.  Filmin yapımcıları Timur BekmambetovAdam Sidman ve Bazelevs'ten Vicky Petela olacak.

    Bazelevs'ten Maria Zatulovskaya, MarVista Entertainment'tan Neil Elman, Hannah Pillemer, Tony Vassiliadis ve Fernando Szew yönetici yapımcılığı, Particular Crowd'dan Tomás Yankelevich, Peter Bevan ve Mariana Sanjurjo'yla birlikte yürütecek. "#FBF", MarVista ve Particular Crowd arasındaki genel anlaşmanın bir parçası olarak çekiliyor. MarVista, Endeavour Content aracılığıyla filmi  dünya çapında dağıtacak. . 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top